Állhatjátok az érzéketlen embereket érzékenyként?
Figyelt kérdés
Valami szörny benyomását keltik. Kiráz a hideg tőlük. Az egyetlen “érzelem” ami intenzív bennük az az agresszió. Takargatni nem tudom mennyire utálom az ilyen embertípust. Nem értem miért kaptam életet.2021. júl. 27. 19:09
1/3 anonim válasza:
Én elég érzékeny vagyok, de az egyik dolog, amire rájöttem, hogy a kevésbé érzékeny ember nem feltétlenül rossz ember, csak egy csomó dolog nekik fel sem tűnik, ami nekem igen. Egyszerűen magasabb az ingerküszöbük. Aki persze tényleg rosszindulatú, az más kérdés. Őket próbálom ignorálni, magamban persze megvan róluk a véleményem, meg az első tapasztalat után jól fel megy miattuk a pumpa. De igyekszek sokat nem foglalkozni velük, mert csak tönkretesznek, idegeskedek én nélkülük is eleget. Próbáld olyan emberekkel körülvenni magad, akikkel megérted magad.
2/3 A kérdező kommentje:
1
Ez a legnagyobb bajom, hogy én is emiatt az emberek többségét érzéktelen seggfejnek látom és emiatt nem vagyok jó véleménnyel róluk.
2021. aug. 3. 08:39
3/3 anonim válasza:
Azért az emberek többségéről nincs ilyen rossz véleményem. Ennyire nem rossz a helyzet, próbáld magadban a toleranciát is fejleszteni, a jót is észrevenni másokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!