Glutén érzékenyként hogy néz ki az étrendet? Írnátok példákat? Reggeli/ebéd/vacsora, miket hagytatok el teljesen az étrendetekből?
Mindent elhagytam, amiben van glutén. Kifejezetten gluténmentes helyettesítő dolgokat ritkán szoktam enni, mert drágák egyrészt, másrészt meg nélkülük is jól megvagyok, úgy vagyok vele, hogy inkább akkor nem eszek kenyeret/tésztát/ ilyesmiket, hanem eszek rizst vagy szoktam itthon zablisztből csinálni zsemlét pl. Ritkábban szoktam kukoricatésztát, vagy valami hüvelyesből készült tésztát venni, ahhoz szoktam szószokat csinálni.
Reggelire GM zabkását szoktam sok gyümölccsel, ebédre valami zöldséges curry, chillis bab, saláták, valamilyen zöldségfasírt, rizs, párolt zöldség, krumpli, gombapörkölt, lencseleves/lencsepörkölt, babsaláta stb.
Vacsorára meg saláta, vagy valami maradék.
Nasinak meg gyümölcs mogyoróvajjal.
Reggeli:
- kv + egy szendvics felvágottal-vajjal + zöldséggel vagy pl bundáskenyér
- tízórai lágy tojás legtöbbször csak úgy magában
- ebéd leves (random), és mostanában spagettit eszek valamilyen szósszal :D
- uzsi gyümölcskehely karamellás kekszmorzsával, vagy jégkrém, gm cornetto...
- vacsi valami sült: pl bacon, kolbász, tojás salátával
De mindent eszek, ami gm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!