Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi idő után múlik el az...

Mennyi idő után múlik el az érzés, hogy őt keresed másban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha olyan emberben csalódsz, akit nagyon közel engedtél magadhoz és talán az egyetlen igazi bizalmasod volt vagy mondjuk a pszichológusod, akivel a legféltettebb titkaid is megosztottad. Aki mondjuk mindezek után sokkal lazábban állt a dolgokhoz és a következetességhez.

ma 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért keresnéd másban azt, akiben csalódtál?
ma 10:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés most nagyon betalált. A befektetett idő, energia és az miatt amit el akartam hinni. Valószínűleg nem is őt keresném, hanem az illúziót, amit nyújtott az elején.
ma 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy percig sem kerestem másban
ma 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje keresed őt másban?
ma 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
2# Nálam pontosan ekkor múlt el. Amikor rájöttem, hogy akit kerestem, azt igazából kapcsolatban “utáltam”, nem véletlenül lett vége, még ha nem is én mondtam ki, én is vártam, hogy vagy legyen vége vagy legyen valami változás. Szóval hülye lennék őt keresni megint. Azt a pár pozitív dolgot kereshetem nyugodtan, hogy voltak közös érdeklődési köreink meg egyebek, de már nem gondolok olyanokat, hogy x ember nem ugyanolyan, mint ő, vele milyen jó volt (az elején) meg ilyenek.
ma 11:32
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 Még nem keresem, de úgy érzem, hogy azt tenném, ha hasonló helyzetbe kerülnék. V

Még az is előfordulhatna, hogy az ő nevén szólítanám a másikat és hasonlóan viselkednék vele, hasonló gesztusokkal. Ezért úgy érzem, hogy először újra meg kellene nyugodnom és mikor már belesímul a múltba, akkor tudok tiszta lappal nyitni más felé. Habár most úgy érzem, hogy nehezen bíznék újra.

ma 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátomra sem tekintek pszichológusként és remélem nem is érzik ezt. Az tény, hogy akiben megbízom, azzal merek megosztani olyan gubancokat is, amit mással nem. Ha elárul, hazudik akkor a bizalomnak van vége (hirtelen megutálni ettől még nem tudom).

De nem keresem őt másban, hisz a kapcsolatunk megannyi közös történésből állt, ez nem reprodukálható. Az természetes, hogy mivel vannak bizonyos tulajdonságok, amik vonzanak egy emberben, így a hasonszőrűekkel leszek jóban.

ma 12:29
 8/10 A kérdező kommentje:
#5 De az elején biztosan jó volt, ha belementél. Vagy már akkor is érezted belül, hogy az neked nem jó?
ma 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak akkor múlik el ha végre lesz vki aki nála jobb, vagy vele egyszinten van.

Én is rengeteget kaptam pl tiszteletet szerelmet odaadást törődést vestekédek alatt se ignorált becsületes korrekt volt szerelmes és nem a szexre ment nem volt paraszt tahó stb stb

Hát évek ota se találok ilyet. Mindenkiben keresem ami csak benne volt meg.

ma 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
8# De, az elején jó volt, de 10 évet voltunk együtt, én szerintem többet változtam ez idő alatt, mint ő, ez volt a fő gond a végén. (23-33 éves korom között) Nem volt gond vele sem, csak más igényeim lettek és már nem éreztem jól magamat én sem. Attól még a közös élmények, emlékek (az érzésekről is) megvoltak, nem volt veszekedős, toxikus kapcsolat. Így nehéz volt nem azt gondolni eleinte, hogy nekem nem kell másik ember, csak ha pont ugyanúgy viselkedik, mint ő.😃
ma 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!