Mennyi idő után múlik el az érzés, hogy őt keresed másban?
#4 Még nem keresem, de úgy érzem, hogy azt tenném, ha hasonló helyzetbe kerülnék. V
Még az is előfordulhatna, hogy az ő nevén szólítanám a másikat és hasonlóan viselkednék vele, hasonló gesztusokkal. Ezért úgy érzem, hogy először újra meg kellene nyugodnom és mikor már belesímul a múltba, akkor tudok tiszta lappal nyitni más felé. Habár most úgy érzem, hogy nehezen bíznék újra.
Egyik barátomra sem tekintek pszichológusként és remélem nem is érzik ezt. Az tény, hogy akiben megbízom, azzal merek megosztani olyan gubancokat is, amit mással nem. Ha elárul, hazudik akkor a bizalomnak van vége (hirtelen megutálni ettől még nem tudom).
De nem keresem őt másban, hisz a kapcsolatunk megannyi közös történésből állt, ez nem reprodukálható. Az természetes, hogy mivel vannak bizonyos tulajdonságok, amik vonzanak egy emberben, így a hasonszőrűekkel leszek jóban.
Nekem csak akkor múlik el ha végre lesz vki aki nála jobb, vagy vele egyszinten van.
Én is rengeteget kaptam pl tiszteletet szerelmet odaadást törődést vestekédek alatt se ignorált becsületes korrekt volt szerelmes és nem a szexre ment nem volt paraszt tahó stb stb
Hát évek ota se találok ilyet. Mindenkiben keresem ami csak benne volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!