Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megbantottam egy transz...

Megbantottam egy transz baratnőm,de már megfulladtam. Mit tegyek? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Én egy lány vagyok,aki egy időben elég sokat mozgott transznemű emberek körében.

Azt kell tudni rólam, hogy bár sajnálom a helyzetüket,de valahogy nem tudom szent meggyőződéssel kimondani, hogy szerintem lehetséges nemet váltani. Mármint igy fizikailag. Ugyanis hiába a hormon+műtét,vannak dolgok amikre szuletni kell.

A transz srácokkal viszonylag nyiltan lehet ezekről a testi korlatokrol beszelni (pl fallosz-mutet dragasaga és eredménye...)

Viszont a transz lanyokkal egyszerűen nem tudok mit kezdeni,mert többsége nem akarja belátni, hogy ordít róla, hogy nem született nőnek... legkésőbb a hangja,de elárulja. Mindig azt éreztem nem mondhatom ki hogy bizony ez látszik

Most egyik ilyen barátnőm panaszkodott, hogy valaki "kideritette" hogy mi a szitu vele...besokalltam és szembesitettem vele hogy bizony 185 centisen 100+kilos alkattal TALÁN sejti mindenki, hogy mizu, és talán jó lett volna ezt a tranzicio elott merlegelni, hogy eltudja e majd fogadni, hogy ez látszik majd. Erre én lettem az érzéketlen hulladek, merthogy neki nem volt valasztasa...meg én ezt nem erthetem...

Egyrészt tényleg sajnálom, hogy ilyen élet jutott neki, és én is elég nyersen fogalmaztam...

Másrészt viszont úgy érzem nem akarok ilyen emberekkel barátkozni akik tagadják a biológiai valosagot (volt vitam már sport kerdesben, vagy hogy nő e akinek van pénisze-ez nem bnőm,ez egy netes t-lany volt)

Vagy egyszerűen transzfób vagyok tényleg,ha azt mondom, hogy férfinek nőnek születni kell,vagy ha ez nem jön össze, akkor megalkudni hogy korlátozottak a lehetőségek?

ma 09:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni, hogy a leszbikusok nem főznek. :D Random infók.
ma 10:46
 12/30 A kérdező kommentje:
12# ugye?😄de a sztori szempontjából lényegtelen a szexualitásom. Csak azért emlitettem, hogy ne beszéljünk a transzokrol se ugy nem normálisak. Mégha mentális probléma is,ne degradaljunk senkit, köszönöm ☺️
ma 10:50
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért érdekel vadidegen emberek véleménye?
ma 10:51
 14/30 A kérdező kommentje:
14# mert egy kérdezős oldal, és szeretném megtudni hogy helyesen cselekedtem-e,vagy mit kellene tenni ilyen helyzetben
ma 10:54
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Meg mi az, hogy normális? Valakinek meg az a normális, hogy huszonévesen szül 3-4 gyereket és emellett házi rabszolga lesz, meg hogy a nőnek a konyhában a helye.. Nekem meg ez a fura..
ma 10:56
 16/30 A kérdező kommentje:

Visszaterhetnénk az eredeti kérdésre?

Légyszi.

ma 11:04
 17/30 anonim ***** válasza:
41%
Ebből is látszik, hogy nők. Egy pasi nem sértőne meg ezen.
ma 11:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

4

Spirituális melegként mondom, hogy egyáltalán nem mondtál csúnyát. Valamilyen értelemben valóban egész életre kiható rendellenesség. Én úgy gondolom, hogy a lelke nem lett jól összekötve a testével és abban történt a hiba. De ez lényegtelen.

ma 11:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nincs helyes meg helytelen válasz. Ahhoz tökre jogod van, hogy lásd valahogy, meg a barátnődnek is joga van úgy látni, ahogy ő akarja. Az is tökre rendben van, hogy annyira nem egyezik a véleményetek ebben a kérdésben, hogy A) hanyagoljátok a témát B) szétválnak az útjaitok. De ezt lehet kultúrált, felnőtt módon intézni, nem csak összebalhézással, kifakadással. Szóval szerintem itt van a gond, hogy ezt nem így intézted.

Nekem senkivel sincs bajom és soha senkinek nem akartam beleszólni se a szexualitásába, se az önképébe. Engem nem zavarnak a transzok, szerintem mindenki csinálja, amit akar.

Ha a személyes véleményem kellene, akkor a transz dologgal nem tudok azonosulni, azért, mert én nagyon feminista vagyok. Én nem hiszek olyanokban, hogy "fiúnak születtem lány testbe" vagy fordítva, mert nekem ez nettó hülyeség. A nemünk szerintem annyira befolyásol, mint egy szemszín vagy egy hajszín. Minden, ami a társadalom a nemekhez kapcsolt viselkedéselem (öltözés, szóhasználat, viselkedés, stb) MIND csak társadalmi koncepció, ami változik az évszázadok-ezredek során.

Én mondjuk pont ezért szeretném, hogy ha már woke, akkor ébredjen rá a világ arra, hogy ne csesztessen egy nőt sem azért, mert "férfiasan" (aka a jelen kor adott földrajzi helyén férfiasnak számítva) öltözik/viselkedik, és egy férfit se, mert ugyanezt női terén. Ha akar, sminkeljen az a fiú, ha akarja, borotválja a fejét az a lány. Satöbbi.

Viszont ez ugyanaz, minthogy vannak meleg ismerőseim, soha fel sem merült bennem, hogy ezzel gond lenne, viszont van egy srác, aki brutálisan felveszi ezt identitásnak. Minden posztban megemlíti, hogy ő meleg (totál nem releváns a posztok szempontjából, és egyébként sem egy influencer, csak a barátai likeolják a képeket), meg olyan hashtageket ad a képekhez, amiket csak ő talál ki, de hogy "gay", az mindben benne van, akkor is, ha csak karácsonyfával pózol vagy egy macskával. Na, az ilyet nem értem. És nem azért, mert hogy "négyfalközött a helye", hanem mert kb már nincs identitása a gyereknek, csak az, hogy meleg. Ez nem identitás. Ahogy heterónak lenni sem az. Ez valami, amivel együtt jöttél erre a világra, ez adott, ezen TÚL kéne kezdeni valamit az életével. Akit te írtál, kérdező, erre emlékeztet, hogy azért van így ráfeszülve, mert ennyire ez az identitása, hogy kb akkor is szenved, mikor nincs miért. Pedig tudom, nehéz lehet neki, főleg, ha Magyarországon él, de tény, én se biztos, hogy elviselném, ha valaki semmi másról nem lenne képes beszélni, csak erről. Mondjuk azt se viselném el, ha valaki mindig csak vonatokról beszélne. Vagy politikáról. Vagy a halak szaporodásáról.

ma 11:22
 20/30 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mi és ki vagy, valaki úgyis belédköt.
ma 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!