Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megbantottam egy transz...

Megbantottam egy transz baratnőm,de már megfulladtam. Mit tegyek? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Én egy lány vagyok,aki egy időben elég sokat mozgott transznemű emberek körében.

Azt kell tudni rólam, hogy bár sajnálom a helyzetüket,de valahogy nem tudom szent meggyőződéssel kimondani, hogy szerintem lehetséges nemet váltani. Mármint igy fizikailag. Ugyanis hiába a hormon+műtét,vannak dolgok amikre szuletni kell.

A transz srácokkal viszonylag nyiltan lehet ezekről a testi korlatokrol beszelni (pl fallosz-mutet dragasaga és eredménye...)

Viszont a transz lanyokkal egyszerűen nem tudok mit kezdeni,mert többsége nem akarja belátni, hogy ordít róla, hogy nem született nőnek... legkésőbb a hangja,de elárulja. Mindig azt éreztem nem mondhatom ki hogy bizony ez látszik

Most egyik ilyen barátnőm panaszkodott, hogy valaki "kideritette" hogy mi a szitu vele...besokalltam és szembesitettem vele hogy bizony 185 centisen 100+kilos alkattal TALÁN sejti mindenki, hogy mizu, és talán jó lett volna ezt a tranzicio elott merlegelni, hogy eltudja e majd fogadni, hogy ez látszik majd. Erre én lettem az érzéketlen hulladek, merthogy neki nem volt valasztasa...meg én ezt nem erthetem...

Egyrészt tényleg sajnálom, hogy ilyen élet jutott neki, és én is elég nyersen fogalmaztam...

Másrészt viszont úgy érzem nem akarok ilyen emberekkel barátkozni akik tagadják a biológiai valosagot (volt vitam már sport kerdesben, vagy hogy nő e akinek van pénisze-ez nem bnőm,ez egy netes t-lany volt)

Vagy egyszerűen transzfób vagyok tényleg,ha azt mondom, hogy férfinek nőnek születni kell,vagy ha ez nem jön össze, akkor megalkudni hogy korlátozottak a lehetőségek?

ma 09:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Így, hogy megfulladtál, már nem a te gondod.
ma 10:08
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy transzfób. Tényleg ilyenek. Nekem is voltak transz barátnőim, de hasonló okokból lett vége a barátságoknak.

Mégis mit kellene mondani nekik? Ha úgy néznek ki és viselkednek mint Sylvester Stallone parókában akkor jó hogy nem nézik őket nőnek.

Azért szerintem lehet mit kezdeni külsejükkel, pl megtanulhatnának nőiesen öltözködni, viselkedni. Nézhetnének drag queen videókat, azok többsége elég hitelesen alakítják a női szerepet.

Vagy mondjuk nézzék meg a "To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar" filmet. Ha Wesley Snipes faxxal is tud ilyen csajos lenni, akkor ők nővé műttetve miért nem?

Tanuljanak és hihető nők lesznek

ma 10:14
 3/30 anonim ***** válasza:
61%

A transzneműség egy rendellenesség. És nem, nem vagyok sem transzfób, sem homofób, sem semmi. Kifejezetten liberális beállítottságú vagyok, kapom is az ívet emiatt 2024 Magyarországán.

De egy olyan állapot, amelyben az egyén rosszul érzi magát, diszkomfortot érez a saját bőrében, depressziót és szorongást él meg pusztán attól, hogy a testében kell élnie, és ezt a helyzetet műtétekkel és hormonkezelésekkel tudja enyhíteni... Nos ezt nem tudom másnak látni, mint egy rendellenességnek, ami első sorban a transznemű személynek okoz gondot.

Persze ettől még az elfogadás, befogadás, szeretet és megértés pártján állok, mert a nap végén mégiscsak olyan emberekről beszélünk, akik nem ártanak senkinek. De hadd ne kelljen már úgy tenni, mintha az egzisztenciális szorongás és nemi diszfória valami klassz különlegesség lenne, nem pedig egy szomorú állapot.

ma 10:15
 4/30 anonim ***** válasza:
43%
Figyelj, te képviseled a normalitást. Kettő azaz kettő nem létezik, és ezek a születési nemek. Ezen kívül nincs több nem, és e kettő között sincs átjárás. Születsz valaminek, és az maradsz amíg élsz, teljesen mindegy hogy mit gondolsz, mit érzel, te minek tartod saját magad, akkor is az vagy és is maradsz aminek a két biológiai nem közül születtél. Ha egy pasinak egy műtéttel levágják a farkát, attól még nem lesz nő, akkor sem ha ő ezt gondolja magáról.
ma 10:17
 5/30 anonim ***** válasza:
59%
#5 a hermafroditizmus a kettő azaz kettő nem közül melyikbe tartozik?
ma 10:29
 6/30 A kérdező kommentje:

5# nem szeretem ezt a "normalitás" kifejezést,mivel én a lányokat szeretem,ami sokak szerint szintén nem normális dolog (számomra igy termeszetes)

Viszont ez a másik neműnek,vagy mindkét neműnek,vagy egyik neműnek sem érzem magam dolgot nehezen tudom befogadni. Az hogy én nő vagyok azt a testem alapján tudom hogy igy van. Nem érzem magam semminek,hanem tudom hogy igy van,mert biológiailag az vagyok.nem kerdojelezem meg

Semmi baj,ha ők igen, és tamogatom a műtétet,hormonokat, hogy minél közelebb kerüljenek a másik nemhez,de mégse tudom teljesen totálisan úgy nézni,mint aki annak született 😔

ma 10:31
 7/30 anonim ***** válasza:
0%
a vok a minden:) Érzéketlen hulladék vagy.
ma 10:31
 8/30 anonim ***** válasza:
7%
Neked természetes, de a világnak nem, mert szülnöd kellene, meg főznöd. :)
ma 10:33
 9/30 anonim ***** válasza:
87%

9-es

Kérlek, mondd, hogy irónia. 🥺

ma 10:37
 10/30 A kérdező kommentje:
9# erre jelen allapotomban is képes vagyok 🥹
ma 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!