Szerintetek általában mi(k) lehet(nek) az oka(i) annak, ha valakivel senki nem akar barátkozni nem nyitnak felé stb.?
Figyelt kérdés
Ha például új valaki óvódában, iskolában, de abszolút nem kezdeményez vagy nyit felé senki, annak ellenére hogy ő az új ember az adott helyen?dec. 5. 14:21
11/27 anonim válasza:
8# Most lehet kövezni, de valamilyen szinten felsőbbrendűnek érzem magam.
13/27 anonim válasza:
Örülök, hogy ezt kijelentetted, mert pont beismered, hogy veled van a gond, nem a többiekkel. Sose jó az, hogyha valaki felsőbbrendűnek érzi magát. Mégis miért vagy te jobb, mint én vagy a másik kommentelők?
14/27 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzatok le, nyilván itt gyakorin mindenki rettentő különleges magányos farkas és mindenki más birka és nyilván senki nem szereti beismerni, hogy esetleg ő megy szembe az autópályán, nem pedig mindenki más :D
15/27 anonim válasza:
Sohasem akartam tömegember lenni. Mindig is egyedi, különleges, különc akartam lenni. Kerülnek az emberek. És minél jobban utálnak, kerülnek engem, annál érdekesebbnek érzem magam és annál inkább azt érzem, hogy jó úton járok. 🙂
16/27 anonim válasza:
Amikor meg visszautasítanak, mindig azt érzem, hogy az az illető kevés hozzám, nincs az én szintemen, én meg felsőbbrendű vagyok, és ezt nem bírja elviselni és ezért utasít vissza. Nem hajlandó elviselni a nagyságomat, egyediségemet.
17/27 anonim válasza:
Magamból kiindulva, túlságosan célra törően kommunikálok. Elmondom amit akarok aztán ennyi. Nem vagyok érdeklődő, nincs kapcsolódási pont velem.
18/27 anonim válasza:
13# Hogy mire alapozom a felsőbbrendűségem? Mert én egy jóindulatú, kedves, szerény, szeretni való ember vagyok, így már kapásból felsőbbrendű vagyok, mint az emberiség legalább 2/3-a..
19/27 anonim válasza:
18# És persze empatikus is. Nagy empata vagyok.. 😊😊😇❤️
20/27 anonim válasza:
Most nem tudom eldönteni, hogy ez mind az egy különleges farkasunk írása vagy a trollok is beszálltak. De ez már egyébként is az a szint, amit ha egy pszichológus elolvasna simán megírna belőle egy szakdolgozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!