Normális ha a munka miatt cseszegetnek?
Figyelt kérdés
Előzetesen annyi, hogy volt egy 4-es baráti társaságunk ahol kiderült hogy az egyik csajnak(18) viszonya van egy intézményben dolgozó férfival(40), amin mi totál meglepődtünk mert mástól tudtuk meg. Emellett durván hazudott róla és titkolózott. Na ezt a csajt mondjuk nevezzük Áginak. Szóval ezek után Ágival nem nagyon beszéltünk. Majd az egyik tag Lorett nagyon durván beszélt Ágiról, amin még mi is meglepődtünk mert ettől függetlenül még a barátunk. Majd én és Lorett összevesztünk, de előtte is éreztem hogy ez a barátság inkább elvesz minthogy adna bármit is. Majd a Lorett és Àgi legjobb barátok lettek, annak ellenére hogy durván elhordták egymást.Tehát a későbbiekben én és Vivien különszegődtünk, munkát vállaltunk a mcdonalds-ban. Ez viszont jó ok volt Lorettnek és Áginak hogy továbbra is cseszegessenek minket. Persze ezt csak a hátunk mögött tették. Például “süssél csak nekem nuggetset” valamint “inasok” és ehhez hasonló megjegyzések elég negatív hangnemben. A legrosszabb az hogy a saját tanárjaim előtt megszégyenítően beszélt ki minket. Élőben viszont a szemünkbe sem mernek nézni, valamint a köszönés is idegen nekik. Az említett Ági viszont élőben rengeteget nyalizik, emelett Lorett elég rendesen befolyásolja. Ami a legszomorúbb az az hogy 19-18 évesen abba kell belekötni hogy valaki dolgozik. Hozzátenném mindkét tag a szüleiből valamint a párjából él. Nagyon bosszant ez a szituáció, szívesen besélnék velük de nem lehet. Mit csinàljak, eléggé elegem lett a megszégyenítésből.nov. 26. 15:01
1/5 anonim válasza:
Édes Marisom, micsoda egy tyúkól... -_-
3/5 A kérdező kommentje:
Na tudom hogy kemeny de segitsetek.
nov. 26. 15:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!