Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem vállalja fel a pasiját?

Miért nem vállalja fel a pasiját?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, régóta ismerjük egymást, nekem is van párom, neki most lett fél éve pasija. De ami feltűnt, hogy akármilyen buli van, elmegyünk együtt, velem eljön, akár sétalni, kávézni, sőt még bútort venni is engem hívott el. Miért nem a pasiját viszi? Rákérdeztem, azt mondta hogy mivel a legjobb pasibarátja vagyok! Ezt nem értem. Engem felvallan mindenhol, a pasit meg nem??? Mindig azt mm ondja hogyha meglatnak együtt minket, hogy tuti azt gondolják hogy együtt vagyunk, de persze úgyis kiderül hogy csak barátok vagyunk. Nekem ez már kicsit fura. Véleményetek?
nov. 21. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a barátságot, mindketten jobban jártok.
nov. 21. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Nőként írom, 1000% hogy utánad ácsorog és azt várja, hogy mikor mész külön a barátnőddel. A pasit meg abban a pillanatban dobná.
nov. 21. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
És hogy miért nem őszinte? Mert már egyszer szóba hozta és nem voltál rá vevő, szóval csak célozgat és puhatolózik, hogy hátha meggondolod magad.
nov. 21. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ez az a kérdező, aki magának írogatja a válaszokat? Most esett le.
nov. 21. 20:10
 15/19 UlfOrmson ***** válasza:
Lehet, hogy a "pasija" nő és ezt a jelenlegi magyar politikai/társadalmi rendszerben fél felválalni
nov. 22. 06:55
 16/19 A kérdező kommentje:

14

Nem, nem én vagyok az a kérdező, nem írogatok magamnak válaszokat.

nov. 22. 07:49
 17/19 A kérdező kommentje:

12

Szerintem annyira őszinte felém, hogy akkor nem mondogatná, hogy mennyire boldog, és mennyire szerelmes a pasijába, és nem tervezné vele a jövőjét. Szerintem! Akkor esetleg azt mondaná hogy várja az igazit. Ha pedig az van amit irtál, akkor bizony nagyon kiszámíthatlan, és magához sem őszinte csaj!

nov. 22. 07:54
 18/19 A kérdező kommentje:
*kiszámíthatatlan
nov. 22. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, hogy hogy viselkedik a barátnőddel. Ha barátságos vele is, nem bánja, ha csatlakozik a kávézáshoz, akkor valószínűleg nincs nagy gáz. Lehet hogy a pasijának kevés a szabadideje, ő meg unatkozik.
nov. 22. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!