Miért nem vállalja fel a pasiját?
Talán a bizalom? Te megbízol a párodban,megbízol a lánybarátodban, mindegyiküket felvállalod.
Ő viszont lehet nem bízik meg a párjában, de benned, mint barát, igen.
Ez tényleg egy szokatlan kettősség, amira valószínűleg jelenleg ő sem tudja a választ. Bár talán sejti... nem ő lesz neki az igazi.
Egy barátságban mindent lehet amúgy, rákérdezhetsz a gondolataira. Ha netán azt sejted, irántad érez valamit, arra is rákérdezhetsz, hiszen lehet neki is fontosabb vagy, mint barát, minthogy szétkutyulja a kapcsolatodat vagy az érzíseidet. Ha ilyeneken agyal, akkor abszolút, ez is egy lehetséges dolog, de nagyon sok más ok is lehet, főleg hogy akár teljesen tudatos indok nélkül is megtorténhetnek ezek, főleg ha ő egy intuitív ember, akkor egyszerűen nem is keres logikai összefüggéseket az érzéseiben, hanem csak úgy cselekszik, ahogy az neki jól esik, kényelmes, komfortzónába esik... és ebbe nem kell belelátni semmit ilyenkor... tehát nem muszáj mindenre magyarázatot találni, de egy beszélgetést így barátok közt szerintem megér, lehet tisztázni a dolgokat, bármilyen kétely is merült fel benned.
És tényleg, a bizalom... szerintem az megvan. Ezen a szinten lehet személyes témákról és érzésekről beszélni. Ha bátoríthatlak erre.
4
Majd felhozom a témat, azt tudom hogy sokszor bókol, megdicsér.
6
Én nem vagyok belezúgva, régebben ő akart összejönni velem, elutasítottam. Megbeszéltük hogy csak baratság, semmi több🙂
Szia!
Ez szerintem nem véletlen, azokból amiket leírtál, ő még mindig érez irántad valamit. Egyszerűen jobban szeret veled lenni, veled mutatkozni, nem véletlenül mondta azt hogy aki meglát titeket, azt hiszi hogy együtt vagytok, mert valójában erre vágyik.
8
A párommal még csak két éve vagyunk együtt, ezek a dolgok előtte történtek már.
9
Bennem is megfogalmazódott már amit leirtál. Viszont azt is mondta hogy úgyis tudják akik látnak együtt minket, hogy csak barátok vagyunk. Csak azt nem értem hogyha érez valamit, miért nem egyenes? Sőt féltékeny is, ha máskokkal is foglalkozom, esetleg többet mint vele. Ja és gyakran kérdezi hogy vagyunk a barátnőmmel, szeretem e. Ő azt állitja hogy szereti a párját. Vagy csak túl ragaszkodó típus lenne? Esetleg ki akar sajátítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!