Fel akarnak venni kukasnak dolgozni. Itt mindenféle emberek dolgoznak koszban budosben. Nekem diplomám van és én figyelek az egeszsegmegorzesre. Ez a munka nekem megalazo.
Az egészségmergörzéshez mi köze van ehhez a munkához. Amúgy pedig jahh, vállald el. Ha diplomásként mást nem találsz, akkor valószínű csak erre vagy képes. Ez is munka, csináld.
2024. júl. 10. 06:32
2/16 Kólauborkával válasza:
Illetve a fizetésük nem átlag alatti, tehát azzal sem lesz gond. Ez is egy munka, akit meg kell csinálni, ha nem te majd akkor más, ha pedig nincs munkád ez a legszarabb ami történhet…
2024. júl. 10. 06:50
3/16 anonim válasza:
Milyen diplomád van? Hulladékgazdálkodási anyagmozgató? Akkor pont oda való vagy 🤣
2024. júl. 10. 07:22
4/16 anonim válasza:
Bölcsész, vagy tanári diplomája van, lefogadom.
2024. júl. 10. 07:55
5/16 anonim válasza:
Ne cseszegessétek! Ha senki nem viszi el a szemetet attól nektek is felkopik az állatok!
Hallottatok arról hogy nagy kukás sztrájk? Amerika! Nézzetek utána!
2024. júl. 10. 08:47
6/16 anonim válasza:
Tudod csinálni? Belefér az életedbe? Ezt neked kell eldöntened!
2024. júl. 10. 08:48
7/16 A kérdező kommentje:
Bölcsész vagyok. Nagyon szeretném csinálni de hányok tőle ha rá gondolok milyen szemetsegek lehetnek a kukába és azt mind nekem kell majd szagolnom.
2024. júl. 10. 13:04
8/16 anonim válasza:
Németországban a 60-as évektől egészen a Millenneumig döntő többségben külföldiek dolgoztak a hulladékszállításban. Most már az a helyzet, hogy oda csak ismeretség, ajánlás útján lehet bejutni. Munkabér jó, munkabeosztas nagyon jó, ami a legfontosabb egy biztos munkahely.
A 90-es években 2 hétig sztrájkoltak. Nyár volt. Azóta mindig nagyokat köszöntem nekik.
Nem látok semmi megalázót benne.
2024. júl. 10. 13:08
9/16 anonim válasza:
én se tudnám ezt csinálni az biztos. biztos vagyok benne, hogy van más alternatíva is.
2024. júl. 10. 16:44
10/16 anonim válasza:
"Nagyon szeretném csinálni de hányok tőle ha rá gondolok milyen szemetsegek lehetnek a kukába és azt mind nekem kell majd szagolnom."
Ez sajnos bennem is felmerült!
Lehetsz bölcsész, ha hív ez a szakma az már hivatás, és tök mindegy hogy milyen a társadalmi megítélés, ha ettől lennél boldog akkor csinálni kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!