Mi az oka annak, hogy valaki az előző kapcsolatát nem vállalja fel annyira vagy osztja meg közösségi oldalon az utána lévőt meg igen sőt kérkedik vele?
Ezt csak érdekességképp kérdezem, kíváncsiságból.
Egyik nőismerősöm egyetemről összejött egy tanárával, nyílt titok volt, a csaj miután elvégezte is együtt voltak.
Mi mind tudtuk, mégse nagyon osztotta meg vagy beszélt róla, sőt utána is titkolta.
Olyan két vagy három év után összeházasodtak, egy vagy két képet osztott meg esküvőről.
De előtte szinte semmit, vagy csak utazásos képeket amin csak csaj volt, vagy senki, vagy pasi háttal vagy messzebb látszott. De kevesen, jó ha egy-két képen feltűnt.
Aztán látom egyik nap, feldobta közösségi oldal, hogy gyereke született (régóta nem néztem), de egy másik pasival pózol a képeken (tuti nem ugyanaz, teljesen máshogy néz ki), ki is írta házas, az új férjével szerepel profil fotón, és sokkal több közös kép van fent róluk.
Gondolom elvált előző férjétől és újra férjhez ment, és született gyereke.
Mi lehet az oka annak, hogy az előzőről szinte semmit vagy alig osztott meg, azt se írta ki kapcsolatban vagy házas, a mostaniról meg mindent?
Most lehetne azt mondani, mert a tanára volt, titkolnia kellett.
De miután végzett, utána nem lett volna szükség titkolózni, hisz már nem tanította.
Nemcsak nála láttam ezt, megfigyeltem pár ismerősömnél, hogy némelyik kapcsolatát egyáltalán nem vállalja fel, ki se írja kapcsolatban (nemhogy kivel), semmi vagy alig kép, némelyikkel meg elárasztja közösségi oldalt utazós, nyaralós, szerelmes képekkel.
Én arra tippelek, talán aktuális partner kérése ne osszon meg semmit?
Én se vagyok az a típus, aki mindent megoszt az életéről, én élőben szeretem megélni az intim pillanatokat.
Viszont én egyik kapcsolatommal se szoktam azt, hogy megosztok mindent, vagy csak ritkán.
Van aki meg egyik kapcsolatában így, másikban úgy.
Ti mit gondoltok?
Lehet, hogy te tévedsz és ez ugyanaz a férfi, csak stílust váltott.
Egyébként meg semmi közöd hozzá
Lehet, hogy a másik fél kérésére nem rakott fel semmit mert nem szeret szerepelni, vagy mivel a tanára volt, nem lett vetett volna jó fényt rá, még iskola után sem, és ezért kérte a tanár. Nem tudom.
Nem muszáj fenn élni az életünket a közösségin. Nem attól függ egy felvállalás, hanem a valóságban, hogy együtt vagytok és ezt mindenki látja. A kapcsolatban és ehhez hasonlók kiírásokkal nincs bajom, de én nem teszem. Sem a képeket. Nem akarom senkinek sem bizonygtani, a kapcsolatomat. Ha egyszer csak elkezdi ezeket leszedegetni az adott illető, akkor meg világossá válik, hogy vége és csak beindul a pletykagyár. 9 éve vagyok kapcsolatban, de szinte abszolút nem használom a közösségit, csak jelölésre vagy visszaigazolásra a jelölésnél.
Ezt értem, és én is olyan vagyok hogy nem osztok meg semmit, nem a közösségi oldalakon élem életem.
Csak azt nem értem, ugyanaz az ember (nemcsak az ő esetében), az egyikről semmit, mintha nem is lenne senkije, a másik kapcsolatában mindent megoszt róla?
Egyiket szégyelte gondolom a kor meg a kinézete miatt és csak a pénz és a lakás kellett. Aztán lett egy olyan neki aki meglépte azt a szintet, hogy mások előtt is felvállalható és villoghat vele.
VAGY mint én is sose osztok meg nagyon semmit az aktuális páromról, 1 évben 1x max egy story. Nem nem azért mert szégyenlem hanem mert senkinek semmi köze, hogy kivel vagyok és mit csinálok. De ha megkér, hogy tegyük ki, hogy kapcsolatban akkor kitesszük. Én/mi nem a neten mutatjuk a szerelmes párt hanem úgy élünk és kész.
Nőknél benne van még ebben a nem vállalom fel sehol a párom, hogy nyugodtan írogassanak neki és ha jön egy jobb akkor dobbant.
Kismillió oka lehet.
Én személy szerint akkor tennék így, ha az új párom ragaszkodna hozzá/kényszerítene/erőszakolná ki, hogy több mindent osszak meg. Mivel ilyen emberrel nem lennék, ezért nyilván nem is fordulhatna elő ez a helyzet. De még számos más helyzetet el tudok képzelni
Lehet, hogy a pár másik tagja nem szerette volna magát kint látni a közösségi felületeken, vagy nem születtek olyan képek, amiket vállalhatónak éreztek, vagy egyikük volt vele így. Én például szörnyen bénán mutatok képeken, nem is vagyok fotogén, szóval én sem örülnék túlzottan, ha azok a képek FB-n, vagy bárhol máshol landolnának, ahol sokan látnák.
Sokan vannak úgy, hogy nem szeretnek képeket feltölteni ilyen platformokra, szóval tényleg lehet, hogy az előző férfi is ilyen. Az új meg benne van ilyenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!