Akiknek volt már kapcsolata mennyi ideig tartott és utána mennyi ideig voltál egyedül?
Figyelt kérdés
Főleg 25 alattiak érdekelnek.
Illetve az hogy mennyire szégyen, ritka, késő ha az embernek még 24 évesen nem volt párkapcsolata és nem azért nem nem akartam volna.
2021. jún. 22. 09:06
1/8 anonim válasza:
Hát egy kapcsolatom volt, ahol alakulóban volt valami, az 3 hónapig tartott és azóta nyomom a szinglivasutat. Kb fél éve
2021. jún. 22. 09:11
2/8 anonim válasza:
Nem gáz az, bár ha szeretnél és eddig nem jött össze akkor vagy nem próbálkozol eléggé, vagy rosszul próbálkozol.
2021. jún. 22. 09:39
3/8 anonim válasza:
Kemény egy hónapig tartó látszatkapcsolatom volt :))
(19)
2021. jún. 22. 09:46
4/8 anonim válasza:
Másfél évig tartott és -4 napig voltam egyedül (mínusz négy), mert már 4 napja megvolt az új, csak kivártam a szokásos találkozót az előzővel és ott dobtam, nem telefonon, mert így korrekt. Ennek pár nap múlva 7 éve, azóta együtt vagyunk az "újjal".
2021. jún. 22. 09:51
5/8 anonim válasza:
Kb 2 honapig voltam egy lannyal akivel szakitottubk es utana 3 evig nem volt senkim, barhogyan is probalkoztam. Utana ismertem meg a felesegem es azota egyutt vagyunk, iden lesz 5 eve ennek
2021. jún. 22. 10:34
6/8 anonim válasza:
Volt 5 kapcsolatom, de mindegyiknek heteken belül vége lett. Miután a 2. ember is megcsalt, azóta nem ismerkedem. Bő egy éve egyedül vagyok, és már nem ismerkedem.
19L
2021. jún. 22. 10:49
7/8 anonim válasza:
Majdnem 2 évig tartott (eléggé mérgező kapcsolat volt), utána kb 3-4 év után kezdtem ismerkedni, de mind (2) csak alakulóban volt, nem lett belőlük semmi, lehetett volna de mind a 2x volt egy olyan pont, amikor azt mondtam, hogy ezt hagyjuk.
2021. jún. 22. 11:26
8/8 anonim válasza:
Két kapcsolatom volt, az első egy négy hónapos, aztán egy év után jött egy olyan, akivel úgy éreztem, megpróbálom. Az egy évig tartott, fél éve szakítottunk körülbelül.
2021. jún. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!