Fiú-lány "barátság"?
Ja, létezik, ha az egyik bzi vagy leszbi.
Heterók között nem.
Nem értem a kérdést. Két ember között lehet barátság, ha megértik egymást stb., függetlenül bármi mástól (kinek mi van a lába között, hogy gondol a másikra stb.) Nem értem azt se, hogy a fizikai vonzalom miért zárná ki a barátságot, intelligens embernek ez nem gond.
Ezek alapján ugyanúgy működhet jól és rosszul is egy ilyen, mint azonos nemű barátoknál.
Aki szerint nincs férfi és nő között barátság, az egyszerűen nem tartja a nőket elég intelligensnek ahhoz, hogy egy férfi barátja legyen.
Nekem eddig, egy kivétellel, az összes fiú-lány barátságom (a haverokat nem ide véve) azért ért véget, mert a srác többet szeretett volna, velem ellentétben. Bepróbálkoztak, amit hiába utasítottam el kedvesen, vagy tovább erőltették, vagy onnantól fogva (sajnos érthető módon) kínos lett minden.
Haverok, meg felszínesebb ismeretségek terén nem volt eddig gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!