Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiú-lány "barátság"?

Fiú-lány "barátság"?

Figyelt kérdés
Most nem is az a kérdés, hogy szerinted létezik-e vagy nem. Hanem, hogy neked mik tapasztalataid? Vagy mi és hol "határ"? Egyértelműen én sem tudnám megválaszolni, mert ez folyamatosan változott bennem az évek alatt, meg most sem feltétlenül szokványos amiben vagyok. De a lényeg, hogy mindenki írja le, hogy miket tapasztalt ez ügyben! Köszi! :D

nov. 20. 11:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik, ha szexuálisan nem az esetei egymásnak.
nov. 20. 11:45
 2/14 anonim ***** válasza:
12%

Ja, létezik, ha az egyik bzi vagy leszbi.

Heterók között nem.

nov. 20. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
2# Neked pasiként minden csaj bejön szexuálisan? A 80 éves Gizi néni is? Vannak szexuális gondolataid Gizi nénivel? Nyilván nem... Attól még lehettek barátok.
nov. 20. 11:52
 4/14 Szabobianka3 ***** válasza:
100%
A legjobb barátom fiú. 20 éve már. 8 éve szexeltünk először azóta néha, néha. De attól még nincs ezzel baj
nov. 20. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést. Két ember között lehet barátság, ha megértik egymást stb., függetlenül bármi mástól (kinek mi van a lába között, hogy gondol a másikra stb.) Nem értem azt se, hogy a fizikai vonzalom miért zárná ki a barátságot, intelligens embernek ez nem gond.

Ezek alapján ugyanúgy működhet jól és rosszul is egy ilyen, mint azonos nemű barátoknál.

Aki szerint nincs férfi és nő között barátság, az egyszerűen nem tartja a nőket elég intelligensnek ahhoz, hogy egy férfi barátja legyen.

nov. 20. 11:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Van férfi női barátság, de ahhoz kell egy szint, ahol nem ösztönlényként viselkedsz/gondolkozol és nem akarsz dugni mindenkivel aki ellenkező nemű
nov. 20. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
5# Igen, a férfiakat meg kan kutyáknak nézi, aki minden nőstényt meg...., aki az útjába kerül.
nov. 20. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És a barátságba nem fér bele a szex?
nov. 20. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
8# Nem, az már nem barátság, hanem baszátság..
nov. 20. 12:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig, egy kivétellel, az összes fiú-lány barátságom (a haverokat nem ide véve) azért ért véget, mert a srác többet szeretett volna, velem ellentétben. Bepróbálkoztak, amit hiába utasítottam el kedvesen, vagy tovább erőltették, vagy onnantól fogva (sajnos érthető módon) kínos lett minden.

Haverok, meg felszínesebb ismeretségek terén nem volt eddig gond.

nov. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!