Volt mindkét részről spontàn abbamaradt baràtsàgotok?
Figyelt kérdés
Egy" baràtnőm" két hónapja nem jelentkezik.Annyiban maradtunk akkor hogy jelentkezunk egymasnak hivtam setalni mondta nem jo az a nap de masik heten jo barmelyik nap.Annyit mondtam het kozepetol erek ra.Nem jelentkezett azota.Egyszer kuldtem neki egy videot kozben.A napokban osszefutottunk az autobuszban.Nem ugy nez ki mint aki haragudna,beszelgettunk,erdeklodott.Mondta van sok munkajuk mostanaban De azelott is ugyanezt a munkat vegezte meg masokkal attol talalkozik.Nem mondom hogy faj csak furcsa.Ez a nem jelentkezes egybe esik azzal hogy uj tanulmanyokba kezdtem.Azt se mondhatom hogy irigy lenne mert o is tanul munka mellett tavaly ota.Annyi hogy nekem masodik diploma lesz.De nem hiszem hogy ez az ok.Inkabb valami miatt spontan jott nem tudom miert.Emlitettem neki egy kirandulast mondta lenne kedve ha azon a hetvegen nem lesznek eloadasai meg szol ezzel kapcsolatban es ideadja a penzt.Nem szolt azota annyit se hogy megsem aktualis.Lehet ezt csak ramondta hogy jonne.Bar ebben direkt volt mindig ha nem volt kedve valamihez megmondta.Kiveve mikor szakitott meg kapcsolatot masokkal akkor ramondott valamit es nem jelentkezett.Es az utobbi 1-2 evben szakitott meg kapcsolatot ket emberrel meglatasom szerint nem szep modon egyszeruen csak elparolgott az emberek mellol.Most ugy latszik ram kerult a sorma 11:06
1/9 A kérdező kommentje:
Annyit meg hozzatennek addig rendszeresen talalkoztunk.Konfliktusok voltak de nem veszekedtunk o olyan leuralos,kiosztogatos,kioktatos stilusban beszel ugy ad hangot dolgoknak.Es egy ilyen esetet mikor megtortent augusztusban visszapeldaztam neki hogy akkor en is ilyen stilusba fogok visszavalaszolni neki.Szoszatyar is.Most is az autobuszban beszamolt arrol hogy a masik baratnojenek a ferje volt pszichiaternel es kapott gyogyszereket.
ma 11:11
3/9 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt. Csak annyi volt hogy eltelt több hét meg hónap, mikor csak így spontán eszébe jutottam az is csak arra, hogy meséljen nekem valamit. Ha kérdeztem valamit, hogy milyen volt az adott program akkor is elfeledkezett rólam. Egyszer meguntam és elküldtem. Ne erőltesd te sem ha már eltávolodtatok. Nem kell.
4/9 A kérdező kommentje:
En is kerdeztem milyen volt egy ut arra azt irta feltoltodott de majd szemelyesen elmeseli a zarandokut elmenyeit.Erre nem kerult sor azota.
Par hete meghalt a nagybatyam tragikus korulmenyek kozott akkor se irt.Pedig tudta.Az o occsenek a felesege aki az egyik unokabatyam lanya akinek szinten nagybatyja volt
ma 11:58
5/9 anonim válasza:
Akkor ezt ő már eldöntötte. Biztos vannak mások az életébe akikre időt szán. Nálam is így volt. Vannak olyanok akinek csak addig kellesz amíg hasznot tud húzni belőled, ez lehet mentálisan vagy fizikailag is (pl segítség), de ő már ezt nem viszonozza. Ezt engedd el, a pofátlanság netovábbja, hogy még egy részvétet se ír, és azt se kérdezi hogy vagy. Részvétem kérdező. 3-mas voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
5.Koszonom szepen.
Igen altalaban az is egy ok hogy vannak masok az eletebe es jo voltal addig tarsasagnak.Neki nagyon nincsenek emberek de lehet az ut ota vagy ki tudja.Lenyegtelen
ma 12:55
7/9 anonim válasza:
Volt. Legutóbbi találkozón tök jól elvoltunk, semmi, de tényleg semmi jele nem látszódott, hogy megakarja szakítani a barátságot. Megbeszéltük a legközelebbi találkozót, írtam-nem válaszolt, hívtam-nem vette fel. Ennek már majdnem 2 éve.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es ez eleg borzaszto...egyebkent mi is ezzel a baratnommel 1,5 hettel elobb talalkoztunk mielott irtam volna neki es semmi gond nem volt.Es utana mar a valaszabol ereztem valamit es be is bizonyosodott mert nem keresett,a talalka maradt a levegobe megbeszelve.
ma 14:00
9/9 A kérdező kommentje:
Az a megallapitasom nem valami oszinte emberek akik igy viselkednek.Oszinte ember nem tudja igy megjatszani magat meg orakon keresztul jol erezni magat a masikkal a kovetkezo talalkanal meg visszavonul es tobbet nem hallatt magarol.
ma 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!