Mennyi volt a leghosszabb internetes barátságotok?
Van két gyakoris barátságom, amik már 2014 óta tartanak.
Az egyik egy kicsit felszínesebb. Találkoztunk már kétszer, és néha beszélgetünk egy kicsit, de semmi extra.
Viszont a másik illetővel, bár egy kicsit döcögősen indult be a kapcsolatunk, de mára az egyik legjobb barátommá és bizalmasommá vált. Mindig az elsők között szoktam kikérni a véleményét a fontosabb dolgokról.
Csak sajnos a távolság miatt ritkán tudok vele találkozni :/
A leghosszabb 6 éve tart, bár kicsit megkérdőjelezhető, hogy tényleg tart-e még :c Még általános végén lettünk jóban és hihetetlenül sokat beszéltünk, eleinte csak a közös kedvencekről, később már mindenről. Nagyon rendes volt, közös hang is szinte azonnal megvolt és imádtunk egymással beszélni, órákig ráadásul. Aztán jött a gimi és már kevesebb időnk volt egymásra, de még mindig többet beszéltünk. Végül 2 utolsó gimis évünkben kicsit fura volt már: én írtam neki, de neki hónapokba telt mire visszaírt és akkor sem mindig válaszolt arra, amit írtam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!