Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt mindkét részről spontàn...

Volt mindkét részről spontàn abbamaradt baràtsàgotok?

Figyelt kérdés
Egy" baràtnőm" két hónapja nem jelentkezik.Annyiban maradtunk akkor hogy jelentkezunk egymasnak hivtam setalni mondta nem jo az a nap de masik heten jo barmelyik nap.Annyit mondtam het kozepetol erek ra.Nem jelentkezett azota.Egyszer kuldtem neki egy videot kozben.A napokban osszefutottunk az autobuszban.Nem ugy nez ki mint aki haragudna,beszelgettunk,erdeklodott.Mondta van sok munkajuk mostanaban De azelott is ugyanezt a munkat vegezte meg masokkal attol talalkozik.Nem mondom hogy faj csak furcsa.Ez a nem jelentkezes egybe esik azzal hogy uj tanulmanyokba kezdtem.Azt se mondhatom hogy irigy lenne mert o is tanul munka mellett tavaly ota.Annyi hogy nekem masodik diploma lesz.De nem hiszem hogy ez az ok.Inkabb valami miatt spontan jott nem tudom miert.Emlitettem neki egy kirandulast mondta lenne kedve ha azon a hetvegen nem lesznek eloadasai meg szol ezzel kapcsolatban es ideadja a penzt.Nem szolt azota annyit se hogy megsem aktualis.Lehet ezt csak ramondta hogy jonne.Bar ebben direkt volt mindig ha nem volt kedve valamihez megmondta.Kiveve mikor szakitott meg kapcsolatot masokkal akkor ramondott valamit es nem jelentkezett.Es az utobbi 1-2 evben szakitott meg kapcsolatot ket emberrel meglatasom szerint nem szep modon egyszeruen csak elparolgott az emberek mellol.Most ugy latszik ram kerult a sor
nov. 17. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszer feltűnt, hogy csak akkor találkozunk, vagy beszélgetünk a barátnőmmel, ha én kezdeményezem, és kipróbáltam, hogy mi lenne, ha nem kezdeményeznék, vajon mikor fogok neki eszébe jutni.

Második éve várok.

A két év alatt egyszer eszembe jutott, hogy talán hülye voltam, mi mindketten a húszas éveink végén járunk, és mikor megszakadt a kapcsolat, ő is és én is egy nagyon szar élethelyzeten mentünk keresztül (neki nagyműtétje volt és egy fos munkahelye, én meg három hónapon belül három közeli hozzátartozóm temettem el), és írtam neki egy kedves kis mi újság, rég beszéltünk jellegű üzenetet, amire szintén azóta sem kaptam választ. Lehet, hogy megsértődött, amiért nem álltam mellette a műtéte során, de ennyi erővel én is megsértődhetnék, hogy nem állt mellettem, amikor gyászoltam. Szerintem inkább arról van szó, hogy ő már sokkal régebben lezárta ezt a dolgot magában, azért nem írt soha először és nem kezdeményezett, mert várta, hogy mikor veszem már észre magam és kopok le.

nov. 17. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Nem barátság, ismeretség. Sosem fogom megtudni, hogy miért "maradt abba". Jól esett volna, ha legalább lekommunikálja, hogy nem szeretné tartani a kapcsolatot vagy nincs ideje stb, de ez sem történt meg.
nov. 17. 22:39
 13/14 A kérdező kommentje:
12- igen az emberek nagy resze nem szereti lekommunikalni,inkabb elmarad,kifogasokat mond majd hivlak,jelentkezem es nem igy tortenik.Ugy hogy amikor ezt hallom akarkitol mar egnek all a hajam mert keves aki tartja magat hozza.Ha mondom jelentkezem a jovo heten akkor jelentkezem akkor is ha valamire nem a valasz.Mostmar addig mentem akik igy fognak csinalni azokkal en is eljatszom ugyanezt ha ok akarnak talalkozni azt mondom jovo heten jelentkezek es nem irok.Vannak akiknel rendszeresen ismetlodnek ezek a dolgok.
nov. 18. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak ilyen volt
nov. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!