Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megismerkedtem valakivel(lány)...

Megismerkedtem valakivel(lány) de hazudtam neki és miután elmondtam az igazat ő őszintén megbocsátott nekem.Viszont én még mindíg rosszul érzem magam akármikor rá gondolok és amikor beszélek vele.Hogy tudnék újra a régi lenni?

Figyelt kérdés

nov. 15. 15:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Előre is bocsánat! Én idióta nem a megjegzéshez hanem a kérdés rovatba írtam az egész kérdést. :D
nov. 15. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit hazudtál?
nov. 15. 15:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy dolog de inkább nem szeretném elmondani.A kérdés röviden az hogy hogyan tudnám elfogadtatni magammal hogy megbocsátott nekem? Valamiért nem megy..
nov. 15. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem olyan nagy dolog, akkor felesleges rajta rugózni. Egy jó lánynak tűnik, aki magadért szeret. Minek elrontani azzal, hogy magadat ostorozod. Megtörtént, ő megbocsátott neked. Ha ténylegesen dühös lett volna vagy nem kedvelne eléggé otthagyott volna, hidd el.
nov. 15. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Megbocsátott, de aligha felejti el, tehát máskor csak az igaazt mondd el neki. Különösebben nem kell aggódnod, ha ő azt mondta, hogy megbocsátott.
nov. 15. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem fogja elfelejteni, de ezentúl csak az igazat. Ennél rosszabb kezdés nincs.
nov. 15. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen tegnap ráírtam mert már 1 hónapja nem beszéltünk és azt hittem hogy ignorál de a végén kidrült hogy ő azt hitte hogy én ignorálom őt. Szóval beszéltünk és minden a régi.Köszönöm a válaszokat.
nov. 16. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hurrá!
nov. 16. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!