Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Iskolát váltsak?

Iskolát váltsak?

Figyelt kérdés
2éve vagyok középiskolás az elején minden rendben volt hamar találtam társaságot magamnak igazából sosem voltam az aki hamar megnyílik most se volt így de próbálkoztam. Igazából most 10.ben kezdődtek a "problémák".úgy érzem hogy a barátaim levegőnek néznek nem tudom miért és azt sem hogy én csináltam e valamit. Nekem ez szokatlan helyzet mivel általánosban 8évig csak egy barátnőm volt aki folyton ott volt mellettem tehát ezeket a helyzeteket nem tudom megfelelően helyén kezelni.Nem tudok ugy tenni mintha ez nem bántana talán ezert is kerültünk még messzebb egymástól. Amikor van rá lehetőség próbálom keresni a társaságukat de nem vagyok kepes csak egyszerűen bevonódni a beszélgetésbe mikor ugy tesznek mintha ott se lennék. Mással nem tudok erről beszélni mivel én sem tudom pontosan mit érzek nem tudom megfogalmazni. Bármikor amikor az érzéseimről próbálok beszélni valakivel csak elkezdek sírni és nem vagyok képes folytatni ez úgy szintén nem tudom miért van. Egyébként én szeretem a társaságot és az embereket csak egyszerűen nem tudok normálisan beszélgetni senkivel mert az agyam leblokkol mikor hozzám szólnak. Gondolkoztam az iskola váltáson is nem csak ezért hanem mert amúgy sem érzem magam abban a környezetben jól. Ti mit csináltatok a helyemben?

ma 03:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!