Jogos a kiakadásom? 17/L
kb 1 hónapja neheztelek már a legjobb barátnőmre…
Először is, 99%-ban mindig nekem kell rá várni legalább 30 percet amikor találkozunk (akkor is, amikor nem sulinap van, mikor már ott vagyok és írok neki, akkor szokta mondani, hogy oké ő most indul is otthonról)
Ez nemrég sem volt máshogy, én 1-es típusú cukorbeteg vagyok, és bevallom, elég későn szoktam ebédelni, kb 2körül. Egy után végeztem a suliban, ő fél 2kor végzett, (általában mindig azon a napon akart találkozni amikor nekem van kevesebb órám, és nekem kell legalább 30-60p-et várakozni) vártam is a suliban, utána elindultam a sulijuk felé a hátsó bejárathoz ahol szokott mindig kijönni. vártam 10, majd 20 percet, írtam, hívtam de nem reagált, ekkor már bő 15 perce vége volt az órájának. Nekem kezdett lemenni a cukrom, ettem, ittam, amit ilyenkor kell csinálni, viszont írtam neki, ha nem tud hamar jönni akkor én elindulok, mert nekem ebédelnem kell és akkor már 3óra volt. Nem reagált az üzenetre, telefonja hangpostára kapcsolt, ezért elindultam a főbejárathoz, leültem egy padra, hátha megjelenik.. Meg is láttam kicsit messzebb egy barátnőjével, ÉS LÁTTAM, HOGY MEGNÉZI A TELEFONJÁT ÉS OLVAS. de nem válaszolt nekem. Kiderült, hogy megvárta a csaj buszát, úgy, hogy nekem már ebédelnem kellett volna 1 órája, a vércukrom ment le annak ellenére, hogy ettem. én elindultam az étterem felé, majd látom kényelmesen oda sétált barátnőm hozzám, és úgy viselkedett, mintha mise történt volna. Aztán nem értette, hogy mi volt a probléma… Sajnos vele nem lehet beszélni a problémákról (semmilyen problémárol amit meg szeretnék vele beszélni), mert minden egyes chates beszélgetésnél pánik rohamot kap, és aztán szarul érzem magam, hogy miattam van rosszul:( Említettem neki, hogy az nem normális, hogyha van valami konfliktus nem lehet megbeszélni, mert pánikrohama lesz és/vagy bántani akarja magát..:( én egyedül sajnos nem tudok ezen segíteni, amikor pszichológust felvetettem rögtön rámförmedt, hogy oda SOHA nem fogja berakni a lábát… +amikor elmondom, hogy valami bánt, akkor mindig az a vége, hogy ő van megbántva, “mindig én vagyok a szar barát” “sosem vagyok elég” “nem tudok már senkinek megfelelni” ,akármilyen szépen írom le neki, nagyon érzékeny lelke van.. Most hogy lett barátja 2 hétig nem is írt rám, a program amit 2 HÓNAPJA leszerveztünk átszervezte, hogy a barátjával legyen (mindig vele van) stb.
Már alig beszélünk és úgy érzem, ha nem mondtam volna el a problémáimat akkor lehet még mindig beszélnénk:((
A másik barátnőjét választotta ki a jó barátságotokat akarja tönkre tenni mert neki ez fog örömet okozni. Két esélyes a dolog ha dobod a barátnődet akkor ő is le lép tőle vagy nem lép le és a te ki kosarazásoddal szerzett magának egy csicskát. Nyílván a barátnőd akar vele össze jönni nagyon akarhat tőle valamit ami titkolna bárkinek ezzel nem is szabad elő hozakodni mert csak cirjusz lesz belőle. Ha azonnal le léptél volna lehet hogy megsajnálja a barátnődet a másik és egy darabig eggyütt lesznek vagy nagyon sokáig. De ha fel veszed a dolgot ki fordítva akkor csatába is indulhatsz a másik ismeretlen lány ellen. Először is ne akadj ki a barátnőd elött. Vedd úgy hogy ez tőle teljesen természetes dolog mintha így ismernéd. Ha sokáig ezt csinálod a másik megfog sajnálni téged hogy milyen ki tartó vagy. Hogy még így is hogy már láttad őt. Ne közöld eggyikkel se hogy mire készülsz! Fontos hogy ne csináld a végtelenségig. Tehát figyelj rá ugyan úgy mintha nem lenne az a másik lány. Ha a másik lány egy munka helye lenne ahol dolgoznia kell és a fönöke egy aljas kihasználó férfi aki szexuálisan is vissza akar élni a helyzetével és hatalmával. Nos két fő lehetőséged van a többit csak te magad látod alakulni. Az első hogy fel veszed a laza lány szerepét és olyannak láttatod magadat mint aki a gettóban nevelkedett és semmi sem érdekel semmi sem tud meghatni ( a másik lány is ilyen laza lány lehet a barátnőd viselkedéséből adodóan ez már rá is hatással van) a másik lehetőséged hogy ott hagyod sok időre úgy egy fél vagy egy évre és meglátod mi lesz a vége. Bár az utóbbi kissé cserben hagyás egy kis lazaság miatt. Túl feszült vagy túl szabály követő ez okozhatja a barátnőd kihágását és fura viselkedését. Legyél kém inkább és szabály követő! Tehát ahhoz hogy ki kěmleld hogy neki mi zetszik annyira abban a lányban legyél nagyon laza mint egy gengszter. Lényeg hogy ne vidd tulzásba csak a jellemed és a viselkedésed változzon de a törvényeket ugyan úgy tartsd be. Ha kell csak te! Amint túl laza lesz az új lány és törvénytelenre akarna titeket rá venni te semmi estre se tedd meg. Maximum végignézheted de a kezed a zsebedben lábad pedig ott ahol a törvény keze nem éri el.
Ha a barátnőd bajba keveredik akkor szemtanuként ki állhatsz mellette hogy a másik lány tehet az egészről ő volt a felbujtó. Ha nincs nagy baj akkor erre semmi szükség. De a züllést csak úgy érdemes megpróbálnod mintha egy be épülni vágyó rendőr nyomozó tiszt lennél.
"Már alig beszélünk és úgy érzem, ha nem mondtam volna el a problémáimat akkor lehet még mindig beszélnénk:(("
Az lenne a legjobb, ami történne. Nincs szükséged ilyen emberekre az életedben, akik magasról fosnak a homlokodra és semmibe vesznek. Ő nem barátnő, csak egy ember, akivel alkalom adtán elvagy. Használd ki az alkalmat, hogy szerelmes és tojik rád, aztán engedd el és ne beszélj vele többet. Majd miután dobja a srác és jön sírva hozzád, akkor hajtsd el, nem kötelességed neked az ő hópihe lelkét ápolni. Nem, akkor sem, ha emiatt árt magának. Az ő döntése, neked jogod van a saját érdekeid nézd és aszerint cselekedni.
Találj igaz barátokat, akik úgy is tekintenek rád és emberszámba vesznek.
1-esnek és 3-asnak van igaza, 2-essel ne foglalkozz ilyen bődületes baromságot ritkán olvasok, mint amit ő írt.
A kis késéssel még nem lenne gond, nekem is vannak késős barátnőim, de az max 10 perc, de az hogy a te egészségedre ennyire nincs tekintettel az egy hatalmas reg flag. Nem barátnő az, aki így viselkedik veled, meg ha megakarsz valamit beszélni is, még az ő lelkébe gázolsz bele. Manipulál, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért, és te érezd magad szarul. Ahogy írtam ez nem barátság, ahol üvegen sétálsz, hogy mit mondhatsz meg mit nem. Használd ki, hogy van barátja, zárd le a kapcsolatot vele. Lesznek olyan barátaid, akik fontosnak tartják majd az egészséged, de ez a lány csak rámegy.
Biztosan nehez neked most,de jobb lesz az ilyen ember nelkul hosszutavon.
Egyezek a 4-es hozzaszoloval hogy a panikroham kamu,hogy manipulaljon...Volt nekem is egy baratnom aki amikor mondtam valamit ami rosszul erintett azt mondta most ne,hagyjuk nem jo a pszicho- fizikai allapota,virusos mandulagyulladasa van,stb...meg mindig jott olyannal amikor valakivel vagy valamivel gondja volt az eletben,hogy nem tudjak az emberek neki milyen rossz,mikkel kuzd meg ongyilkos gondolatai vannak.Ez aldozatszerep volt a reszerol.Mert nem mindig beszelt igy ha jo volt neki,voltak programjai lepattintotta,megforgatta kamu szoveggel a masikat.Ez nem korrekt es oszinte mind a felelossegvallalas hianyara utal.
Ha faj is ami tortent hidd el jobb lesz nelkule o nem barat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!