Lányok? Pisilés barátnő előtt?
Figyelt kérdés
Lányként pisiltél már barátnőd előtt? Esetleg ő előtted?szept. 22. 14:43
4/19 anonim válasza:
A férfiak még egymásnak is megfogják, ha túl részegek ahhoz, hogy a sajátjukat megtartsák..
Nők sza*nak egymásra, nem segítenek ilyenekben.
5/19 anonim válasza:
Nőknek a kakilás is tabu téma, pedig mindenki tudja, hogy ők is csinálják.
6/19 anonim válasza:
-Tudod ugye, mi az az egyetlen dolog, amit két férfi meg tud csinálni, de két nő nem?
-Egyszerre ugyanabba a wc be pisilni.
8/19 anonim válasza:
Egyszer volt fura törtenetem, de felnőttek voltunk. Szóval barátnőmmel mentünk haza és a szomszedban lakott. Amikor vártuk a liftben toporzékolt és mondta mrgallás nelkül, hogy bepisilek, bepisilek. Kiszállt és hazament, mert egy dolgot át akart hozni hozzám én meg hazamentem. Vártam rá és jött és teljesen más nadrág volt rajta. Megkérdeztem, hogy bepisilt és momdta hogy nem. Szerintem igen, mert miért volt rajta másik nadrág ha nem pisilt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!