Keresnem kellene új barátot?
Nekem nem kell sok barát, csak egy olyan kellene aki tényleg annyit ad bele mint én a barátságba.
Lehet hülyén hangzik de olyan lányt akarok mint én, hasonló értékekkel és gondolkodás móddal, hobbival.
Vannak barátnőim de gyerekük van és más a fontossági sorrendjük.Mások vagyunk, vagy lettünk.És nagyon azt érzem, hogy már nem vagyok jó emberek közt.Ne tessék rosszul érteni, nem a gyerekkel van a gond.
Hiányoznak a tini barátságaim, azok voltak az igaziak, mikor alig birtuk kivárni, hogy a másikkal legyünk és hazasem akartunk menni.Tudom ilyen már nem lesz.
Nekem ez az egy órám van rád de közben emberrel veszekszek telefonon a gyerekre nem akar anyám vigyázni és " maradt volna inkább apja f***ában" megnyilvánulások nem jönnek be, igy nemtudom azt az egy órát sem élevzni amiből persze nem egy óra lett hanem 5 perces kávé felhörpintés.( igaz történet alapján)
Mit tennétek a helyemben?
Lehet még olyan barátnőt találni a mai világban akinek 30 és + évesen a párja,munka,kisállat és utazás a fontos, nem késik 1-1,5 órát a találkozóról, nem hozza a csajos kituccanásra a pasit,sógort,gyereket ( igaz történet ez is).
Nekem férjem van, mégsem lóg a nyakamon ha barátnős program van, de a 4-5 hónapja megismert új pasi családostul jön a programjainkra.
Csak ennyit akartam, most megnyugodott a kicsi lelkem, hogy kiadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!