Mi az oka annak, hogy valaki/valakik azt írják ide, hogy barátot keresnek, és írjanak nekik, szeretnének ismerkedni beszélgetni, aztán ha ír nekik az ember, semmi, válaszra sem méltatják?
Én pl. mikor még kicsi voltam, olvastam a 13 magazint. És abba feladtam ilyen levelet, hogy levelező partnert keresek. csakhogy egy év múlva került be a levelem. Először nem értettem, mi van, mért jön ez a sok levél, majd kinyitottam az újságot, és benne volt a levelem az aktuális számban. Először is így kisebbek írtak nekem, másrészt már nem akartam azóta levelezni, harmadrészt, volt, ami már nem is volt igaz (pl.: kedvenc együttes, ilyenek).
Azon kívül az ilyen hirdetésben nem válaszolnak mindenkinek. Tudom, hogy ez sértő, de én, ha akartam is volna levelezni, nem tudtam volna mindenkinek válaszolni. Sokan voltak. Sokan csak egyet kiválasztanak, persze itt interneten, ahol a bélyeg, stb. nem kerül pénzbe, esetleg illene visszaírni, hogy bocs, nem te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!