Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rákérdezzek, vagy még várjak...

Rákérdezzek, vagy még várjak vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom akivel rég óta napi szinten beszélgettünk, sok titkos dologról is, mindent elmondtunk egymásról. Nem 1 városban lakunk azért 2-3 havonta találkozunk személyesen, nyáron sokat itt volt mert a rokona akivel jóban vagyunk itt lakik a közelben. Pár hete észrevettem, hogy valami megváltozott vele, nem keres ha írok neki szűkszavúan válaszol. Rákérdezzek, hogy mi a baja velem, nem akar már velem beszélni? Mert nem akarok nyűg lenni a nyakán ha ő nem akarja valamiért. Nekem nagyon rossz lenne mert nagyon kedvelem. :(

(Illetve hallottam egy közös ismerőstől, hogy tetszettem neki vagy szerelmes volt belém azért kezdett el anno barátkozni velem, de ez csak feltételezés... )

szept. 12. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezd meg, hogy nem akarsz velem járni!!!??
szept. 12. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet lett valakije, azért hanyagol, vagy a csávó nem akarja, hogy fiúkkal beszélgessen, csak ezt nem mondja el.
szept. 12. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Ugyanilyen közvetlenséggel megbeszéled ezt vele személyesen...

Mi is megbeszéltük egyik kedves barátommal.

Azért van a szánk, hogy kommunikáljunk. Ha pedig mindkét fél értelmes, akkor meg tudják ugyanúgy beszélni korrekten, mintha azt beszélnék mi legyen a holnapi kaja.

Ehhez is kell egy érettség.

szept. 12. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Személyesen megbeszélném vele a dolgot, úgy a legtisztább.
szept. 13. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól érzed hogy megváltozott irányodba, és nem bántottad meg, hagyd a fenébe! Bocsi! Rákérdezel, lehet nem lesz őszinte, vagy elmeséli hogy van egy nagyon jófej, jóképű pasija. Jó érzés lenne hallani? Ha nem válaszol normálisan, ne keresd!!!! Vonulj vissza te is! Én is voltam hasonló szituban. Legyél férfi!!!
szept. 13. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha visszavonulsz, érzékeli hogy nem lógsz rajta, ha valóban hiányzol neki majd keres ő. Ennyi!

szept. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!