Rákérdezzek, vagy még várjak vele?
Van egy lány barátom akivel rég óta napi szinten beszélgettünk, sok titkos dologról is, mindent elmondtunk egymásról. Nem 1 városban lakunk azért 2-3 havonta találkozunk személyesen, nyáron sokat itt volt mert a rokona akivel jóban vagyunk itt lakik a közelben. Pár hete észrevettem, hogy valami megváltozott vele, nem keres ha írok neki szűkszavúan válaszol. Rákérdezzek, hogy mi a baja velem, nem akar már velem beszélni? Mert nem akarok nyűg lenni a nyakán ha ő nem akarja valamiért. Nekem nagyon rossz lenne mert nagyon kedvelem. :(
(Illetve hallottam egy közös ismerőstől, hogy tetszettem neki vagy szerelmes volt belém azért kezdett el anno barátkozni velem, de ez csak feltételezés... )
Ugyanilyen közvetlenséggel megbeszéled ezt vele személyesen...
Mi is megbeszéltük egyik kedves barátommal.
Azért van a szánk, hogy kommunikáljunk. Ha pedig mindkét fél értelmes, akkor meg tudják ugyanúgy beszélni korrekten, mintha azt beszélnék mi legyen a holnapi kaja.
Ehhez is kell egy érettség.
Előző vagyok.
Ha visszavonulsz, érzékeli hogy nem lógsz rajta, ha valóban hiányzol neki majd keres ő. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!