Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg egy lúzer lennék?

Tényleg egy lúzer lennék?

Figyelt kérdés

Januárban a szilveszteri bulin a barátaimmal szerveztünk egy házibulit amire sokan eljöttek. Eljött egy srác is akivel a végén összejöttünk. Augusztusig tartott a kapcsolat mivel megfogtam kitervelt hazugságon. A két barátnőmnek elmondtam, hogy miket tett velem, miket mondott a srác nekem, sírtam előttük, napokig szomorú voltam a fiú miatt és ezt pont jól tudták.

A héten meg elmondtam nekik, hogy zavarodott vagyok, mivel a fiú játszik velem és heccelésből mondtam a lányoknak, hogy "érdekes lenne, hogy ezek után ha titeket elhív bulizni akkor elmentek", egyből rávágták, hogy persze, hogy elmennek vele bulizni attól még, hogy én nem megyek.

Erre úgy reagáltam, hogy kiléptem a csoportból.

Elkezdett a 2 lány engem hivogatni meg írni nekem, hogy mi bajom van.

Elmondtam nekik, hogy ez nem helyén való, hogy tudjátok mit tett velem és mégis vele vagytok mint velem. Erre azt írták, hogy őt előbb ismerték és inkább az ő pártját fogják és hogy bocsi:)

Én sokkba kerültem és most sem tudom felfogni, hogy ettől a két lánytól miért kaptam ezt, nem jutok megoldáshoz és csak az jár a fejemben, hogy mit tehettem nekik, hogy a fiú pártját fogják.

A két lány a szemembe mondták, hogy a srác egy utolsó alak és hogy utálatos... mégis az ő pártját fogják én meg egyedül maradtam.

Tényleg egy utolsó lúzernek érzem magam valamiért, hogy egy ennyi miatt megszakítottam velük a kapcsolatot.

Jelzem a fiú drogfüggő és alkoholista és így ismertem meg és próbaltam segíteni neki, hogy kijöjjön a drogokból, de nem akar.

Mégis a drogos pártját fogják a lányok. Rajtuk kívül csak 1-2 barátom maradtam akikkel találkozni is alig talizok. Ezt a 2 lányt közeli barátomnak gondoltam... ők tudnak mindent is rólam és jelenleg nagyon nehéz.

aug. 23. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Plusz legyen még annyi a tanulság drogos és az alkoholista ember társaságát mindig kerüld
aug. 23. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!