Tényleg egy lúzer lennék?
Januárban a szilveszteri bulin a barátaimmal szerveztünk egy házibulit amire sokan eljöttek. Eljött egy srác is akivel a végén összejöttünk. Augusztusig tartott a kapcsolat mivel megfogtam kitervelt hazugságon. A két barátnőmnek elmondtam, hogy miket tett velem, miket mondott a srác nekem, sírtam előttük, napokig szomorú voltam a fiú miatt és ezt pont jól tudták.
A héten meg elmondtam nekik, hogy zavarodott vagyok, mivel a fiú játszik velem és heccelésből mondtam a lányoknak, hogy "érdekes lenne, hogy ezek után ha titeket elhív bulizni akkor elmentek", egyből rávágták, hogy persze, hogy elmennek vele bulizni attól még, hogy én nem megyek.
Erre úgy reagáltam, hogy kiléptem a csoportból.
Elkezdett a 2 lány engem hivogatni meg írni nekem, hogy mi bajom van.
Elmondtam nekik, hogy ez nem helyén való, hogy tudjátok mit tett velem és mégis vele vagytok mint velem. Erre azt írták, hogy őt előbb ismerték és inkább az ő pártját fogják és hogy bocsi:)
Én sokkba kerültem és most sem tudom felfogni, hogy ettől a két lánytól miért kaptam ezt, nem jutok megoldáshoz és csak az jár a fejemben, hogy mit tehettem nekik, hogy a fiú pártját fogják.
A két lány a szemembe mondták, hogy a srác egy utolsó alak és hogy utálatos... mégis az ő pártját fogják én meg egyedül maradtam.
Tényleg egy utolsó lúzernek érzem magam valamiért, hogy egy ennyi miatt megszakítottam velük a kapcsolatot.
Jelzem a fiú drogfüggő és alkoholista és így ismertem meg és próbaltam segíteni neki, hogy kijöjjön a drogokból, de nem akar.
Mégis a drogos pártját fogják a lányok. Rajtuk kívül csak 1-2 barátom maradtam akikkel találkozni is alig talizok. Ezt a 2 lányt közeli barátomnak gondoltam... ők tudnak mindent is rólam és jelenleg nagyon nehéz.
Te drogosként ismerted meg, így kerültél vele intim kapcsolatba, máson meg azt is számon kéred, hogy elmegy vele bulizni.
Lehet, hogy ők is segíteni akarnak? (szarkazmus)
Mindegy, mivel nem derül ki, mit is követett el, többet nem lehet ehhez hozzáfűzni.
Azért érzed magad lúzernek, mert elmondtad a sérelmeidet, és ők mégis a srácnak adtak igazat. Valójában ez tévedés: ők nem adtak igazat senkinek, hanem egyszerűen kimaradtak a konfliktusból. Nem érzik szükségét azért megszakítani vele a kapcsolatot, mert téged megbántott, ez a ti kettőtök magánügye, és teljesen igazuk is van.
Ami zavarba ejthet téged, hogy akkor miért értettek veled egyet, hogy genyó volt a srác. Simán lehet, mert tényleg nem tetszett nekik, amit a srác csinált. Ez még nem jelenti azt, hogy ugyanannyira meg is utálták, mint te.
Nekem is vannak haverjaim, akik mondjuk csúnyán bántak az exükkel, akiket akár én kedveltem is. Sajnálom a lányt, ha megkérdezné, elmondanám, hogy igaza van, a haverom egy seggfej volt vele. A haveromnak is elmondom, hogy egy seggfej volt. De ettől még nem fogom kihajítani a haveromat, miért tenném?
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak.
Én mindegyikükkel megszakítottam volna már rég a kapcsolatot. Felszínes bagázs.
"Tényleg egy utolsó lúzernek érzem magam valamiért, hogy egy ennyi miatt megszakítottam velük a kapcsolatot."
Ne érezd, gyökér társaság. Egyedül lenni is jobb, mint ilyen emb...., akarom mondani, férgek társaságában.
"azt írták, hogy őt előbb ismerték"
Ez a sor csak nekem tűnt fel? A srác ugyanannyira haverjuk, mint a kérdező. Ha a baráti körötökben két ember összejön, majd összevesznek, ti választanátok közöttük? Én biztosan nem.
#6 pontosan ezt mondom. Jönnek az emberek, hogy micsoda barát az ilyen, de kíváncsi lennék, ki az, aki egy csúnya szakítás miatt kukázza egy haverját.
Kérdező, nem vagy lúzer, csak azt értsd meg, hogy ez a konfliktus a te konfliktusod és az exedé, ne terjeszd ki másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!