Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sikertelen lúzer lennék?

Sikertelen lúzer lennék?

Figyelt kérdés
Nem akarok litániát írni, megpróbálom röviden. Egy 23 éves srác vagyok, aki egy falusi környezetben élte a gyerekkora nagy részét, a mai napig, mintha a 20. század elején járnánk valamikor, még nem érte el a globalicázió káros hatása. Nem kellett sok idő, hogy eldöntsem, hogy én távol a város zajától, összetartó, kölcsönösen egymást segítő emberek között akarok élni. Ezzel még egyet is értett néhány rokon, “barát”. De amikor felhoztam a pénz témát, s bevallottam, hogy engem a pénz érdekel a legkevésbé, megkaptam, hogy így soha nem leszek sikeres, nem fogok elérni az életben semmit. Nem mentem bele a vitába inkább, csak annyit mondtam, ez a te véleményed, meghallgattam. Ti mit gondoltok erről a témáról? Félreértés ne essék, a pénz tiszteletre méltó, viszont úgy gondolom emberi kapcsolatokat nem lehet vele megvenni. Nekem döbbet ér a szabadság, hogy olyannal foglalkozhatom, amit szeretek, s lehet, hogy soha nem lesz új autóm, nagy házam, párkapcsolatom se. Végezetül mindenkinek kívánom, hogy mindig olyan tevékenysége legyen az embernek, amit szeret, s érdekel mindenki meglátása, s ne essünk egymásnak, ha kérhetem.
2021. ápr. 8. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg nem másnak kell eltartania, addig ez nem rossz, sőt, nagyon jó hozzáállás.
2021. ápr. 8. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Az normális ha nem érdekel a pénz. Ha van rendes életed, nem kell, hogy változtass rajta.
2021. ápr. 8. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem lúzer vagy, hanem boldog ember leszel. Ha azt csinálhatod, amit szeretsz, az az igazi szabadság.

Jó ilyesmit olvasni a mai időkben.

2021. ápr. 8. 23:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz, a megfelelési kényszert elég nehezen győzöm le, így nem kevés nehézségem van. :/
2021. ápr. 8. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
"Nekem döbbet ér a szabadság, hogy olyannal foglalkozhatom, amit szeretek," Ezt te írtad. Ha komolyan így gondolod, akkor felejtsd el a megfelelési kényszert. Lehet, hogy eleinte nem lesz egyszerű, de bele lehet jönni.
2021. ápr. 9. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha másoknak meg akarsz felelni, az annyit jelent, hogy hagyod, hogy az irányításuk alá vonjanak téged. Szard le, hogy mit gondolnak mások, és élj annak, aki valójában vagy, akit nem mások irányítanak, hanem önmaga.
2021. ápr. 9. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:

*hanem önmagad

csak elírtam

2021. ápr. 9. 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!