Kérnétek pénzt ha vigyázni kellene a barátnőd gyerekére?
Nem is igazán barátság,ha én nem keresem, ő nem keres.
Rengeteg márkás baba ruhát adtam neki mikor terhes volt,mondta is hogy semmit sem kellett vennie a kicsinek, mellé elektromos baba hinta,baba fészek,stb.
Adtam ruhákat neki,az anyukájának.
Viszont,pár hete kerestem valamit a neten,és rám írt, hogy van neki eladó,nem sok összeg, viszont nekem ez valahol rosszul esett..
Ők sokkal jobban állnak anyagilag,most kell neki vissza mennie dolgozni,és napi 2 órát kellene vigyázni a kicsire.
Hozzá teszem, ő többször beadta nekem a kicsit is, viszont mikor nekem kellett egy kis segítség,nem is válaszolt.
Mintha amolyan érdek barátság lett volna.
Fia sokszor jött játszani a kisfiammal, viszont fordítva talán 2x hívták el.
4
A kérdező ingyen adott neki mindent, Ő meg el akar neki adni valamit
Köszönöm.
Igen,mindent ingyen adtam, overál, kabátok,tehát minden ami kell egy újszülött gyereknek egészen 2 éves koráig.
Beszéltük férjemmel, hogy igen,ez reális,mivel az én időmet is veszi el,illetve én is tavaly szültem,egy hónap különbséggel.
Ha gondol egyet pár hónap múlva,és teljesen megszakítja velem a kapcsolatot,akkor legalább nem érzem annyira kihasználva magam..
Természetesen kevesebbet kérek tőle.
Mindig visszás az anyagi helyezetet ebbe belekavarni.
Te elszórod a pénzt, ő a használt cuccból is pénzt csinál.
Ha nem azonosak a gesztusok, akkor nem vállalnám se pénzért, se ingyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!