Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon magányos vagyok,...

Nagyon magányos vagyok, zárkózott. Tudom, nagyon sok ember nincs ebben a helyzetben, és vannak barátaik. Nekem már senkim sincs, még online sem. A gondolataim felemésztenek, és egyedül vagyok ezekkel. Hozzám hasonló emberek vannak itt? 20F

Figyelt kérdés
Bármilyen gondolatom is van, azt magamban kell tartsam. Egyszerűen nincs, akinek elmondjam. Olyan ember nincs az életemben. Hol vannak a hozzám hasonló emberek, akik ennyire barátok nélkül maradtak, és zárkózottak lettek? Úgy érzem, még segíteni is tudnék neki, és ő is nekem. A beszélgetésekkel, még akár online is. Hol vagytok?

júl. 21. 22:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10 Ha esetleg beszélgetni szeretnél erről, írj nyugodtan privit 😁
júl. 23. 07:18
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Aze nincsenek barataid mert megunták hogy mindig csak panaszkodsz nekik
júl. 23. 07:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak a te helyzetedben ebből a korosztályból.

Egyszer eszembe is jutott hogy csinálhatnánk egy dc szervert.

Magányosoknak, autistáknak, igazából bárkinek aki valamilyen okból kiközösítetr vagy elszigetelődött, és megismerhetnénk, segíthetnénk egymást, vagy csak játszhatunk együtt.

júl. 23. 15:30
 14/24 A kérdező kommentje:

#12 Senkinek sem panaszkodtam. Mindent magamban intéztem el, még az akkori legjobb barátaimnak sem panaszkodtam el magamat.

Figyelj ide jó gyerek. Én tudod, hogy kinek lennék hajlandó panaszkodni? Aki ugyanolyan komor élethelyzeteken ment át, mint én. Nekem komolyan jól esett, mikor egy régebb óta ismert ember elkezdett nekem panaszkodni. Jól esett, hogy megnyílik nekem, és én segíthetek. Tudod, én így állok ehhez. Nem úgy, mint idehaza az a sok rossz májú ember.

Szóval a negativitásoddal menj, és etess mást. Én egy barátomnak, ismerősömnek sem panaszkodtam, minden gondomat magamban oldottam meg. Úgyhogy ne beszéljél itt baromságokat, csámcsogjál máshol.

júl. 23. 16:16
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as, én nagyon támogatom az ötletet. Sok emberen lehetne ezzel segíteni, korosztályunkon főleg. Nagyon sokan lehetnek, akik bent tartják a sok mérget, és nem találnak támogató környezetre, emberekre. Szerintem nem így kéne meghalnunk. Főleg a negatív múlt után. Legalább ezek a zárkózott emberek találnának olyanokra, akik előtt fel vállalhatják azt, amit a világ elől rejtegetnek. Vagy erre már nincs igény?
júl. 23. 16:47
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

De kinyilt a csipád

Ha ennyire nagy a szád akkor miert nem mesz tarsasagba ismerkedni??

Vagy csak a neten nagy a szad??

júl. 23. 16:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem kinyílt a csipám, világosan leírtam mire van szükségem. Az meg hogy te ismeretlenül ilyenre következtess, hülyeség. Az megint más lenne, ha ezt megkérdeznéd.

De neem, te ismeretlenül megmondod, hogy én panaszkodom embereknek.

júl. 23. 17:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne foglalkozz azzal a szerencsétlen fotelharcossal. Gyüjtögeti szépen a negatív szavazatokat mert totál haszontalan provokáló válaszai vannak csak.
júl. 23. 17:18
 19/24 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azt gondolja, hogy a magány és a megértő emberekre való szükség egyben gyengeséget is jelent, és próbálja rajtam kiélni magát. Pedig nagyon rosszul gondolja, mert én a hozzá hasonló negatívakat eltávolítom az életemből. Nem rájuk, és rá van szükségem.
júl. 23. 18:14
 20/24 A kérdező kommentje:

Azt hiszi, hogy mindenki olyan primitív, mint ő. Nem fotelharcolok, hanem a tényeket közlöm. Fiatal vagyok, de számos lelki megmérettetésen vagyok túl. Nem fogok a sarokba húzódni ilyen emberek miatt.

Majd megérti egyszer, hogy az ilyen emberek belül reggelire fogják őt megzabálni a provokatív szájával együtt.

júl. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!