Nagyon magányos vagyok, zárkózott. Tudom, nagyon sok ember nincs ebben a helyzetben, és vannak barátaik. Nekem már senkim sincs, még online sem. A gondolataim felemésztenek, és egyedül vagyok ezekkel. Hozzám hasonló emberek vannak itt? 20F
Sokan vannak a te helyzetedben ebből a korosztályból.
Egyszer eszembe is jutott hogy csinálhatnánk egy dc szervert.
Magányosoknak, autistáknak, igazából bárkinek aki valamilyen okból kiközösítetr vagy elszigetelődött, és megismerhetnénk, segíthetnénk egymást, vagy csak játszhatunk együtt.
#12 Senkinek sem panaszkodtam. Mindent magamban intéztem el, még az akkori legjobb barátaimnak sem panaszkodtam el magamat.
Figyelj ide jó gyerek. Én tudod, hogy kinek lennék hajlandó panaszkodni? Aki ugyanolyan komor élethelyzeteken ment át, mint én. Nekem komolyan jól esett, mikor egy régebb óta ismert ember elkezdett nekem panaszkodni. Jól esett, hogy megnyílik nekem, és én segíthetek. Tudod, én így állok ehhez. Nem úgy, mint idehaza az a sok rossz májú ember.
Szóval a negativitásoddal menj, és etess mást. Én egy barátomnak, ismerősömnek sem panaszkodtam, minden gondomat magamban oldottam meg. Úgyhogy ne beszéljél itt baromságokat, csámcsogjál máshol.
De kinyilt a csipád
Ha ennyire nagy a szád akkor miert nem mesz tarsasagba ismerkedni??
Vagy csak a neten nagy a szad??
Nem kinyílt a csipám, világosan leírtam mire van szükségem. Az meg hogy te ismeretlenül ilyenre következtess, hülyeség. Az megint más lenne, ha ezt megkérdeznéd.
De neem, te ismeretlenül megmondod, hogy én panaszkodom embereknek.
Azt hiszi, hogy mindenki olyan primitív, mint ő. Nem fotelharcolok, hanem a tényeket közlöm. Fiatal vagyok, de számos lelki megmérettetésen vagyok túl. Nem fogok a sarokba húzódni ilyen emberek miatt.
Majd megérti egyszer, hogy az ilyen emberek belül reggelire fogják őt megzabálni a provokatív szájával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!