Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Aki sokat van egyedül, nincsen...

Aki sokat van egyedül, nincsenek barátai, miket szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Nekem csak 1-2 olyan ember van, akivel rendszeresebben találkozom, de azért nem állandóan, és mostanában annyira unatkozom már néha pl. hétvégén.

Nyilván le tudom kötni magam, ha akarom, edzek, filmezek, rajzolok, ilyesmik, de már ezeket is sokszor unom. :(

Esetleg aki szintén Budapesti, nincs kedve csinálni valamit, parkban sétálni, fagyizni, ilyesmit is akár?

Szívesen lennék többet a természetben, de egyedül nincs kedvem. :/

28 éves nő vagyok.

máj. 29. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Kiállítások. Művelődési házakban vannak természetjáró szakkörök, be lehet lépni, társulni.

Idegennel együtt fagyizni= együtt unatkozni.

Tanulj nyelveket, az is egy új közösség.

máj. 29. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is sokat vagyok egyedül, de ilyen parkban sétálni meg fagyizni ugyan úgy nem kötne le. Nézz új hobbik után. Tanulj hangszeren játszani vagy próbálj ki valami sport tevékenységet.
máj. 29. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasás, netezés, ügyintézés, utazás városon belül, takarítás, semmittevés. (F42)
máj. 29. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg új hobbik keresése? Vagy biztosan van valami, amit régóta tervezel kipróbálni, de mindig történik valami, és pont arra nem jut idő, vagy kedv.

Vagy nincs a környékeden olyan beülős hely, ahová rendszeresen szerveznek társasjáték esteket? Vagy valamilyen, hasonló társas (nem játék) programot?

máj. 29. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van összesen 1 barátom, akivel találkozok de a felnőtt élet miatt, meg az miatt hogy van párja, nagyon ritkán találkozunk. Szerencsére én betudom osztani az időmet, hétköznap dolgozok és kondiba járok, hétvégén szintén kondi, aztán ha jó idő van akkor tekerek pár órát, utána meg pihenek(olvasok,sorozatot nézek és kockulok). Sajnos én vidéki vagyok(közel Bp-hez), de az olyan programokra mindig is nyitott voltam mint pl fagyizás,mozi, túrázás,kávézás stb. Csak hát nincs kivel. :D
máj. 30. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!