Gáz az ha egy 15 éves lánynak nincsenek barátai? Van itt olyan? Ha van akkor légyszi mondja el mit szokott csinálni egyedül?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 18:47
1/5 anonim válasza:
Engem mindenki kedvelt 15 évesen, de barátság egyik kapcsolatból se alakult ki. Nagyon egyedül éreztem magam. Mit csináltam? Neten barátkoztam, neteztem, zenét hallgattam, tvztem.. De! Mindenki a saját sorsa kovácsa! Vedd kezedbe az irányítást és változtass! Ha te se vagy barátkozós fajta próbálj egy kicsit nyitottabb lenni, már azzal előrébb leszel!
2/5 anonim válasza:
Mármint olyanok akikkel szexel, akoor még jó is hogy nincsenek.
Ha úgy értve nincsenek ismerős-barátai, akkor nagyon gyorsan kezdjen összeszedni minél többet, mert hiáa végez el bármilyen iskolát, ismerős nélkül lehetetlen elhelyezkedni (hacsa nincs kész családi vállalkozás amibe beleül).
3/5 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim. Én omeglezni, gyk-zni, és youtube-ozni szoktam.
15F
4/5 anonim válasza:
Nekem sincs 14/l ha gondolod írhatsz :)
5/5 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és nincsenek barátaim tök egyedül vagyok....Én hangszeren játszom sokat vagyok Konziban, sokat gyakorolok, olvasok és zenét hallgatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!