Mással is volt ilyen, hogy a legjobb barátai/haverjai elmentek a városból és "egyedül" maradt? Főleg 20-35 évesek válaszai érdekelnek
Volt egy csomó barátom a közelemben huszonéves koromban (most 30 vagyok), de a legtöbb elköltözött a városból. Többen Budapesten élnek, van aki Prágában, van aki Londonban, van aki Kiskunfélegyházán, Szolnokon stb. Én Szegeden vagyok, de nem is ez a lényeg.
Mind olyan srácok, akikkel mostanáig beszélünk, van akivel naponta üzenetben és mellette hetente hívásban, mással csak párhavonta, de jóban vagyunk és ha egy helyen laknánk, tuti találkoznánk rendszeresen, hetente, havonta. Azt látom, hogy ahogy idősödik az ember úgy egyre nehezebben szerez barátokat, nem olyan egyszerű becsatlakozni már létező társaságokba, vagy csak sima barátokat találni. Az én régi barátaim nagyon szétszóródtak és ez egy kicsit fáj. Voltatok már valaha ilyenben? Mi volt ennek a megoldása?
Igen sajnos. Végül én is elköltöztem, de itt nem ismerek senkit, csak a páromat meg a tesóját. Ez így elég sivár. Barátkozni nem tudok, senkit sem érdekel a nyomorom.
Hiányoznak a régi barátok, nagyon ritkán látjuk egymást. A közös esték, a sztorik. Na mindjárt elbőgöm magam, egy szó, mit száz, azt már visszahozni nem lehet újakkal, de ha van egy hobbid, valami, akkor találhatsz jófej embereket.
Nagyjából, habár ez nálam 34 éves koromra lett ilyen.
Állás miatt, barátnő, barát miatt, gyerek miatt elköltöztek.
Főleg akiknek van valakijük, vagy gyerek van ott alig találkozunk évi 2-3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!