Tényleg bele kellene mennem a gyerekkori barátommal egy ilyen kellemetlen beszélgetésbe?
#22:Szerintem tobb dolog is kusza a fejedben.
1) nincs olyan, hogy 2 evig nem er ra talalkozni. Vedd eszre, hogy nem kellesz neki.
2) neked nincs azzal dolgod, hogy mas emberek hogyan apoljak/haritjak a kapcsolataikat.
3) azzal van dolgod, hogy TE hogyan kezeled a kspcsolataidat. Tanuld meg kimondani, ha nem akarsz valamit!
4) ha egy kapcs. akar miattad, akar a masik miatt nem mukodik, engedd el, nyiss masfele!
Értem, igen, ez nekem is nehéz kimondani, de ha tőlem mondjuk valaki megkérdezné, hogy "ne haragudj látom sose jön össze zavarlak"? akkor én meg tudnám mondani, hogy szerintem hagyjuk a barátkozást.
Ezért van az, hogy ennél a régi barátomnál is, lehet azt kéne, amit a pszichológusom mondott, rákérdezni erre, hogy zavarom-e, beleférek-e az idejébe stb. És akkor lehet elmondaná. De nem merem megtenni. Kellemetlen és nem szeretek megalázva lenni, mert én ezt megalázónak érzem. Igaz, hogy azt is megalázónak érzem, hogy kérdezek valamit és úgy hagyja, nem válaszol. Szóval lehet jobb lenne megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!