Tényleg bele kellene mennem a gyerekkori barátommal egy ilyen kellemetlen beszélgetésbe?
Akkor a pszichológus miért mondta, hogy még érdemes próbálkozni? Hogy meg kéne beszélni, hogy zavarom-e vagy hogyan deffiniálná a kapcsolatunkat, hogyan állunk, mint barátok?
Annyira elegem van abból, hogy akikkel én szeretnék jóban lenni, azok nem akarnak, akik pedig engem nem érdekelnek, mert nem érzem jól magam velük, ők pedig írogatnak, hogy jövök erre, meg arra a koncertre? Nem tetszenek nekem, elnyomva érzem magam velük. És arra sarkall ez, hogyha a gyerekkori barátom is ilyen bunkó, akkor én meg velük legyek ilyen. Akkor majd én is leláttamozom az üzenetet és úgy hagyom. Csak nekem sz*r érzés, hogy bunkó vagyok, de ez a világ ezt hozza ki belőlem. Nincsenek már normális, jófej emberek, akik tisztelik a másikat?
De, vannsk jofej emberek, de ez azzal kezdodik, hogy jofejek es ezert a vilag gyakrabban jofej vrluk, mint a bunkokkal. Az pl bunkosag szerintem, hogy azert viselkedsz csunysn valakivel, mert valaki mas megbantott. Valadzd ketfele a ket dolgot!
A vagyottal eleget probalkoztal mar, hagyd beken, vard meg, amig o keres. Akik meg sziveden baratkoznanak veled: ha zenyleg untat, mondd meg neki, hogy koszonod a meghivast/erdeklodest, de ugy erzed, nem vagytok azonos hullamhosszon, inkabb nem mennel vagy egyedul mennel. Ha meg nem untat, csak most nincs kedved: mondd meg, hogx most nincs kedved, de a jovo heten? Es akkor ketesd is a jovo heten! Lehetne igy szerinted? Es meg az is lehet, hogy kolcsonosen OK es baratok lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!