Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen téma az, amire érzékeny...

Milyen téma az, amire érzékeny vagy, és nehezen vagy nem szívesen beszélsz róla?

Figyelt kérdés
Mivel különböző emberekkel különböző dolgokról beszél az ember, olyanra gondolj, amiről senkivel se beszélsz szívesen.

2021. aug. 3. 14:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen, de most nem tudok említeni semmit. Elég nyugodt típus vagyok, velem bármiről lehet beszélni.

Majd visszanézek később, hátha többiek adnak ötletet... 😅

2021. aug. 3. 14:12
 2/15 Electrifymyheart ***** válasza:
Lmbtq téma, a mentális egészségem, politika. Azt hiszem ennyi, másról beszélgetek, ha valaki akar.
2021. aug. 3. 14:13
 3/15 anonim ***** válasza:

Menstruációm... (hormonproblémák miatt)

Szemem, hogy nennyire rossz (szemüveges vagyok)

2021. aug. 3. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A súlyom..
2021. aug. 3. 14:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Érzékeny téma nálam az, mikor a füleimről beszélnek. Kicsit kiállnak és nagyon utálom, de egyik ismerősöm szerint meg cuki... hát nem tudom. A másik amit nagyon nem szeretek, ha valaki azt érezteti a szavaival, hogy nem vagyok elég jó egy feladathoz vagy nem jól csináltam. Minél lekezelőbb, annál rosszabbul esik.

Egyébként nem látszik rajtam megbántottság vagy harag, nyugodt ember vagyok. A traumáimról is folyékonyan képes vagyok beszélni, ha ezzel segíthetek máson :)

2021. aug. 3. 14:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Tema nincs. De sotet emberrel nem beszelgetek erzekeny temarol, mert nincs erveles, viszont felb@sznam magam. Amugy tabuk nincsenek. Az en titokzatossagom az, hogy sose tudjak, mit erzek, es mit fogok lepni.
2021. aug. 3. 14:44
 7/15 anonim ***** válasza:
A vallásom ..
2021. aug. 3. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikről nem akarok beszélni:

politika, szekták

2021. aug. 3. 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:

3: Másodikat nem értem, úgy sem, hogy szemüveges vagyok és sajnos a bal szemem tompalátó. De nem esik nehezemre róla beszélni. Meg kell tanulni együtt élni a dologgal, no problem. :)

5: Húgomnak még amikor kislány volt eléggé elállt a füle, mi is úgy voltunk vele, hogy tök cukker volt, de őt nagyon zavarta. Aztán meg lett plasztikázva. Neked segítene?

2021. aug. 3. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
3: Kimaradt a lényeg: Amíg a jogsimat még meg tudom újítani, addig nem fog nagyon érdekelni a dolog, maximum alkalmazkodni fogok a dologhoz. Sőt, fegyvervizsgám is van és sokáig meg is tudtam az orvosi alkalmasságit érvényesíteni, lőgyakorlaton is jól szerepeltem. (Ma már dolgozom olyan munkakörben)
2021. aug. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!