Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A számodra gáz, kellemetlen...

A számodra gáz, kellemetlen témákról is nyiltan beszélsz mindenkinek, vagy amit nem szeretnél, hogy kitudódjon arról senkinek sem beszélsz inkább?

Figyelt kérdés

Pl megy a hasad, elveszítetted a munkahelyed (nem a jelenlegi helyzetben hanem úgy egyébként), megcsalt a párod, van valami betegséged amit műteni is kell, pszichológushoz jársz mert ez nélkül nem tudod feldolgozni a téged ért sérelmeket, bánt hogy a családoddal nem vagy jó kapcsolatban, stb, stb.

Hirtelen ilyen és hasonló témákra gondolok.

Megosztassz ilyeneket mindenkivel azzal is akihez nem állsz közel csak össze futottál vele, vagy csak a pár hozzád nagyon közel álló személy tud mindent, vagy még nekik sem szívesen beszélsz hasonlókról?

2021. ápr. 2. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Megosztom egy idegennel is, ha érdekli őt. Ezek közül egyik sem személyes téma.
2021. ápr. 2. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Elég nyitott vagyok, ha szóbajön és érdekli, én szívesen mesélek a negatív élményeimről. Nincsenek nálam tabuk, kimondottan nem szeretem, ha valakinek vannak tabu témái és oda kell külön figyelni, mit lehet mondani és mit nem.
2021. ápr. 2. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Vannak olyanok, amikről senkinek nem beszélek, de amúgy a pozitív dolgolat sem kürtölöm szét, pl mikor babákat vártam is csak később tudták meg a szüleink és a legjobb barátaink is, másnak meg el sem mondtam, minek?
2021. ápr. 2. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos bizalmi embereimnek beszámolok a magánügyeimröl, de nem teregetem ki a szennyest.
2021. ápr. 2. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahogy szóba jön, akkor én is elmondom ezeket magamról, akár olyannak is, akivel nem szoros a kapcsolat.
2021. ápr. 2. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Magamtól nem hozom fel, de ha szóbakerül és rákérdez valaki akkor elmondom, nem szégyellek semmit.
2021. ápr. 2. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizonyos helyek, pl. munkahely, ahol olyan témák nem jönnek szóba, mint politika/ világnézet, szexualitásról vélemény, meg semmi olyan, ami hozzám köthető és a hátam mögött kiforgatnák a szavaimat/ kibeszélnének.

Családnak, igazi/jó barátoknak, ha lenne barátnőm, akkor neki is, csak ezek személyeknek mondanék személyes dolgokat el.

21F

2021. ápr. 2. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme titkolózni,hiszen olyan titok nincs,ami egyszer ki nem derűl.

Bűszkén bátran el lehet mondani bárkinek,Viszont soha ne mutasd ki a negatív érzelmeket,mert vannak rossz emberek

2021. ápr. 2. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek tabutémáim, de ugyanakkor megválogatom, hogy kinek mit mondok el. Családban is például van egy olyan hölgyemény, aki előszeretettel kürtöli szét más dolgait, helyenként kicsit fűszerezve..
2021. ápr. 2. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!