Belém kötött az egyik barátom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy házibuliban állandóan beszólt kötekedett a barátom, mert régen volt köztünk egy kissebb fajta verekedés, (évekkel ezelőtt), mert csúnyán beszélt velem. Azóta rendeződött a dolog, jól ki jöttünk egymással, de most újra csúnyán beszélt velem, eléggé agresszívan. Mit tegyek?2024. júl. 1. 10:39
1/6 Grizesteszta válasza:
Válassz másik barátot, őt meg kerüld el!
2/6 Shaddark válasza:
Azóta edzett és visszavágót szeretne.
Csak simán vágd szájon és a verekedés után pár évig megint minden rendben lesz :)
3/6 A kérdező kommentje:
Simán megérdemelné mert eléggé csúnyán beszélt. De nem lessz ebből rendőrségi ügy?
2024. júl. 1. 18:29
4/6 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
Mint vesztetek össze,vagyis miért beszélt veled csúnyán?
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából egy régi balhé miatt, amit szintén ő kezdett. Csúnyán beszélt a családomról én pedig megütöttem. Ez nagyjából egy éve történt. Most egy év után újra belém kötött, és eléggé csúnyán beszélt, ez sérti őt hogy én régen megütöttem, de ki hozta belőlem és nem tudtam uralkodni magamon, bocsánatot is kértem.
2024. júl. 4. 14:34
6/6 Shaddark válasza:
Szerintem nem bocsátott meg, csak félt egy újabb szájon-veréstől és visszafogta magát.
A házibuliban gondolom nem kóláztatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!