A gyerekkori baratom szerelmet vallott mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már 15 éve ismerjük egymást a legjobb barátom és volt képben egy fiú de ő féltékeny volt és szerelmet vallott.
Ha nemet mondok vagy azt hogy legyünk barátok megsértődik és összetör és nem beszél velem.
Ha igent mondok én nem fogom magam jól érezni.
Nem tudom mit tegyek.
2024. jún. 25. 23:07
2/14 anonim válasza:
Mondjuk, ne csinálj más kedvéért olyat, amit nem akarsz. Az összetörése az ő dolga, nem a tied.
3/14 anonim válasza:
Lehet élveznéd, amit az egyes mondott.
Feküdtél már le barátoddal? Egészen érdekes dolgok szoktak kisülni belőle és nem negatív értelemben.
5/14 A kérdező kommentje:
Azért mivel fantasztikus barát de úgy mint szerelem barát úgy fújj
2024. jún. 26. 00:39
7/14 anonim válasza:
Ez e egy tipikus no azert nem szereti. A noknek berogzodesei vannak. Aki a friendzone-ba kerul az ott is marad. Csinalhat akarmit.
8/14 anonim válasza:
Sertodjon meg, ki a ge cit érdekel?
9/14 anonim válasza:
8
Talán a kérdezőt, mert barátok? Vagy talán mert egy értéktelen gyökér? 😀
10/14 anonim válasza:
Na, ezt jól elb sztam
Szóval a második kérdés így hangoznék: vagy talán mert nem egy érzéketlen gyökér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!