Ti megtartanátok az exetek szerelmes leveleit emlékbe? Meg a gyerekkori dolgaitokat?
A legelső barátnőm nagyon szépen rajzolt, pl. engem is lerajzolt, ezt megtartottam. Szerelmes leveleket tuti nem tartanék meg.
Gyerekkori dolgaim közül ami ifjúsági könyv, repülős kártyák, régi társasjáték, ilyeneket megtartottam. Minden kacatot persze nem.
Szerintem tartsd meg. Biztos elfér egy cipősdobozban egy szekrény mélyén, aztán 30 év múlva biztos érdekes lesz újra elolvasni, megnézni.
Én elkövettem azt a hibát, hogy mindent bedobtam a kazánba, leveleket, képeket, még a negatívokat is, de így 50 évesen jó lenne elővenni, és elmerengeni a régi szép időkön. Persze, ha szép volt.
Én eddig mindhárom kapcsolatomból megtartottam minden emléket. Nem volt szívem kidobni, hiszen ezek az emberek hiába alakultak így a dolgaink az életem részei voltak .
A szekrenyem alján vannak ezek az emlékek és kis dobozban. Néhanapján előveszem és jó érzéssel tölt el el hogy az életem részesei voltak. Sosem dobtam ki se képet, se ajándékot , se képes ajándékokat, csak eldugtam, hogy ne legyenek szem előtt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!