Hogy érjem el hogy soha többé ne legyek szerelmes senkibe?
Erre én is kíváncsi lennék.. tipikusan az a rajongó, hirtelen szerelembeeső típus vagyok én is, pedig már nem számítok tininek. :-( Olyan könnyen kialakulnak az érzéseim. De én rájöttem miért. Ha pl. új emberrel ismerkedem, akit még annyira nem ismerek, akkor is képes vagyok beleesni konkrétan, holott nem is ismerem. Szerintem, legalábbis én, ilyen álmodozós típus vagyok és olyannak hiszem azt az embert, mint amilyet elképzeltem, aztán jön a felismerés, hoppá, Ő nem is olyan. És bumm egy büdös nagy pofon. Nálam ez a szitu. :) Na és nálad? Mit gondolsz, nem lenne egyszerűbb nekünk, ha totál hidegek lennénk?
21L
Bakker én is ilyen vagyok, és mindig kihasználnak... Próbálom magam segíteni egy nagyon jó leírással, ami lényegében Nektek is segíthet, ez a szerelem definíciója:
Bárcsak találnék olyan lányt, aki nem használ ki... :( 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!