Sose leszek szerelmes?
Én kb 8 évesen kirakosgattam az ágyam fölé a kedvenc együtteseim képeit és a "szerelmeimet" néztem elalvás előtt mindig. 16 évesen meg állandóan buliztam és havonta más srácba voltam szerelmes. Te mért nem?
Nem tudom mit mondjak. Mégis azt írom, hogy majd akkor aggódj, ha már huszon akárhány éves leszel és még mindig nem voltál szerelmes.
Vagy elmehetsz pszihológushoz. Az önismeret amúgy sem ártalmas, csomó mindenre jó, csomó másra is, amiatt már megéri, és ha elmondod neki a problémád, lehet hogy azon is tud segíteni.
Kedves Válaszolók!
Immár 19 éves lányként újra rátalálva a kérdésemre, gondoltam tájékoztatlak titeket, hogy azóta megtaláltam rá a választ, és mindenben igazatok volt.
Üdvozlettel K, a kérdés kiírása után három hónappal leszbikusként hivatalosan is előjött felhasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!