A gyerekkori baratom szerelmet vallott mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már 15 éve ismerjük egymást a legjobb barátom és volt képben egy fiú de ő féltékeny volt és szerelmet vallott.
Ha nemet mondok vagy azt hogy legyünk barátok megsértődik és összetör és nem beszél velem.
Ha igent mondok én nem fogom magam jól érezni.
Nem tudom mit tegyek.
2024. jún. 25. 23:07
11/14 anonim válasza:
Velem egy munkatarsam akart szexelni, aztan megsertodott, hogy mert en nem akartam vele
Tobbet hozzam se szolt
12/14 anonim válasza:
Hja, legyel hülye, hogy meg ne sértsd az érzelmeit és menj bele egy olyan kapcsolatba, amiben te nem vagy szerelmes 😅 Ugye tudod, hogy szex is van egy párkapcsolatba. Le tudnád sz.pni, ha arra kér bokákolás nelkül?
13/14 anonim válasza:
Hazudd neki azt hogy szereted nehogy megsertodjon
Aztan majd 50 ev hazassag utan mondd el neki hogy "ja amugy en nem is szerettelek sose, csak nem akartalak megbántani"
14/14 A kérdező kommentje:
Én nagyon értékelném a válaszokat ha nem a testi érintkezésről szólna itt nem csak arról van szó hanem maga a 15 év szóval ha csak primitív válaszokat tudtok írni akkor kérlek ne írjatok ide mert ez nem egy éjszakás kaland hogy szex.
2024. jún. 27. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!