Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 16 éves barátság feladása...

16 éves barátság feladása azért mert lemondtam egy programot?

Figyelt kérdés

Megbeszéltünk egy közös pizzázós estét az egyik barátommal egy most nyíló, szabadtéri helyen, neki a következő 2 hétben ez az egy szabad délutánja van, és alapból egy hegyi biciklis túrára akart elmenni, de lemondta.

Viszont nekem az utolsó pillanatban közbe jött egy kis program, otthon a szüleimnek kellett segíteni a kertészkedésben, ami elhúzódott, ezért a program előtt 1 órával lemondtam az a pizzázást, és nem kamuztam, elmondtam az indokot.

Erre válaszként egy számomra meglepő üzenetet kaptam, hogy Ő soha az életben nem fogja felborítani a saját programját egy ilyen mamahoteles hülye miatt mint amilyen én vagyok, soha többet ne játszak az Ő szabadidejével, soha többet ne keressem, és nonszensz, hogy mekkora egy puhapcsü szánalmas l*zer vagyok.

2024. máj. 29. 18:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"nem igaz barát így"

Soha nem értettem ezt az "igaz barát" maszlagot. Egyszerűen megtiszteljük a másik embert és nem b_szunk ki a vele, mint ahogy a kérdező tette.

2024. máj. 30. 14:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hanyadik alkalom, EGY órával korábban lemondani egy előre lefixált programot, a tahóság csúcsa, a másik teljes semmibe vétele, nulla tisztelet az irányába. Többet én se lennék kíváncsi ilyen “barátra”. Nyilván nem arról van szó, hogy a nagyi szívrohamot kapott, baleset érte a gyereket az oviban, túlórázni kell a munkahelyen, hanem pont az ilyen pitiáner gciskedésről, hogy ja én most otthon kertészkedek inkább. Hát találtad volna ki korábban vagy mondtad volna meg, hogy eddig és eddig érsz rá.
2024. máj. 30. 18:25
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy kertészkedést el lehet tolni.

Egy órával a tali előtt lemondani tényleg bunkóság.

Én sem szeretem ezt, inkább mondtad volna,hogy fél órával később is jó neki,mert elcsúszott a napod. De teljesen lemondani. Eléggé feltudja cseszni az ember agyát. Főleg,hogy más programot borított miattad!!

Kirohanásából szerintem sem az első alkalom.

2024. máj. 30. 19:01
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Igazatok van abban,hogy nem szép dolog egy órával előbb lemondani egy találkozót,de azért ha valóban egy jó barátságról van szó,azért a másik fél ez elnézheti feltéve,hogy ez egyszeri eset. Ha ez többszörösen előfordurt akkor érthető a haragja.
2024. jún. 1. 15:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne elnézni, hogy semmibe veszi (miközben a barát le is mondott valamit miatta), mert neki épp kertészkedni szottyant kedve helyette és mindezt egy órával előbb nyögi ki?
2024. jún. 1. 15:25
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
25)Én is már jártam ìgy baráttal,túltettem magam rajta,mert én többre tartottam a több éves barátságot,mint,hogy ilyenből vitát rendezzek. Sajnos az (akkori)legjobb barátommal tavaly Végül is megszakìtottam a kapcsolatot,de ott egy ennél sokkal súlyosabb esett a háttérben,plusz több kisebb esett is.nem egy egyszeri alkalom miatt
2024. jún. 1. 15:31
 27/32 anonim ***** válasza:

24-es, nem nem nézem el egyszer sem, hogy az állítólagos barátom kvázi szrik rám, mert ő kertészkedik -az nagyon fontos, tényleg -, de annyi nincsen benne, hogy nap elején! szól, bocs, mégsem találkozunk.

Nem. Én várom őt, úgy alakítom a napot, esetleg már útban vagyok a találkozó helyszíne felé, mert nem ott lakok, aztán meg közli, hogy jaj, bocs, nem megyek.

Én is elküldeném a francba, és ez lenne az utolsó, hogy programot beszélek meg vele.

2024. jún. 3. 16:37
 28/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta beszéltél ezzel a barátoddal?
2024. jún. 3. 16:41
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem, várom, hogy írjon, elsősorban egy bocsánatkérést, aztán meglátom.
2024. jún. 3. 17:01
 30/32 Katona Dius ***** válasza:
100%
Még te vársz bocsánatkérést azok után, amit tettél? Akkor várhatsz még szerintem 40-50 évet,
2024. jún. 3. 17:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!