Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 16 éves barátság feladása...

16 éves barátság feladása azért mert lemondtam egy programot?

Figyelt kérdés

Megbeszéltünk egy közös pizzázós estét az egyik barátommal egy most nyíló, szabadtéri helyen, neki a következő 2 hétben ez az egy szabad délutánja van, és alapból egy hegyi biciklis túrára akart elmenni, de lemondta.

Viszont nekem az utolsó pillanatban közbe jött egy kis program, otthon a szüleimnek kellett segíteni a kertészkedésben, ami elhúzódott, ezért a program előtt 1 órával lemondtam az a pizzázást, és nem kamuztam, elmondtam az indokot.

Erre válaszként egy számomra meglepő üzenetet kaptam, hogy Ő soha az életben nem fogja felborítani a saját programját egy ilyen mamahoteles hülye miatt mint amilyen én vagyok, soha többet ne játszak az Ő szabadidejével, soha többet ne keressem, és nonszensz, hogy mekkora egy puhapcsü szánalmas l*zer vagyok.

2024. máj. 29. 18:27
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Kertészkedés miatt lemondani a talit? Érdekes.. Szerintem itt más is van,ami b*szhatta a csőrét,de azt nyilván nem fogod elmondani.
2024. máj. 29. 18:33
 2/32 anonim ***** válasza:
78%

Nem jött közbe semmi neked. Közbe iktattad. Nem volt annyira fontos a találkozó, hogy felállj 15 órajor, hogy neked most ennyi a földtúrás, programod van. Nem tudom mi lepett meg, mikor a vele megbeszélt dolog előbb volt.

Tény, hogy hevesen reagált, de az már az ő belső megélése.

2024. máj. 29. 18:36
 3/32 anonim ***** válasza:
87%

Öszintén szólva neki adot igazat!

Direkt miattad lemondott egy komolyabb programot, te meg az utolsó pillanatban átverted.

A korrekt az lett volna, ha a szüleidnek szóolsz, hogy "5-ig tudok segíteni, utána programom van" és idöben odamenni a megbeszélt találkozóra.

2024. máj. 29. 18:37
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van a barátodnak. Én is dobnalak, ha ennyire semmibe néznél.
2024. máj. 29. 18:37
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen igaza van. Én is ezt tettem volna.
2024. máj. 29. 18:45
 6/32 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy előttem irják. Direkt miattad lemondott egy tök nagy programot, te meg egy kis f*szság miatt már le is mondod az egészet.
2024. máj. 29. 18:46
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
Te bolond vagy! Igaza van a barátodnak, ő lemondott egy számára fontos programot miattad, te meg anyuci ás apuci miatt nem mentél el, hozzáteszem kertészkedni máskor is lehettet volna, csak meg kellett volna mondani hogy "most nem érek rá csináljuk máskor", de te még erre sem voltál képes.
2024. máj. 29. 18:47
 8/32 anonim ***** válasza:
80%
7+ Ja és gyanítom azért reagált ilyen hevesen, mert ez már a sokadik ilyen szarságod volt, de most betelt nála a pohár.
2024. máj. 29. 18:49
 9/32 anonim ***** válasza:
93%
Még a válasza is tűpontos a barátodnak! 👌
2024. máj. 29. 18:50
 10/32 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is olyan a munkaidőm, hogy kb 2 hetente van szabad hétvégém, amikor a barátaimmal lehetek.

És amikor meg van beszélve egy program, majd előtte 1-2 órával visszamondják, hogy ide mennek, oda mennek, itt vannak még ott vannak még...

Hát akkor az én agyam is forr rendesen.

Nem volt szép tőled, kérdező!!

2024. máj. 29. 18:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!