Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen nehéz felnőttként...

Miért ilyen nehéz felnőttként barátkozni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel még sosem beszéltünk, de mindig lájkoljuk egymás posztjait instán (képeket és szorikat is). Nagyon szimpatikusnak tűnik,és szerintem hasonló érdeklődési köreink is vannak, de sosem mertem ráírni.

Ma posztolt valami érdekeset, és gondoltam végre reagálok írásban. Tök kedvesen válaszolt is, viszont a következő üzenetemet (amit direkt úgy fogalmaztam meg, hogy ő is visszakérdezhessen ha szeretne) csak látta...

Más is ezt tapasztalja 25 felett, vagy csak lehet én nem vagyok szimpi?:D

máj. 19. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 32 évesen tapasztalom ezt :D

Szimplán úgy látom mindenkinek meg van a maga köre, nem akar új barátokat.

Itt a környéken több kutyással is jó beszélő viszonyban vagyok. De komolyabb barátság nem alakult ki,pedig van akivel 7 napból 5-ön biztos együtt sétálunk,mert ugyanakkor jön le a kutyával. Ott minden jó,beszélgetünk stb. Aztán ha írok neki arra alig reagál.

máj. 20. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
29 vagyok és nekem sem egyszerű pedig azt mondják a nőknek könnyebb ismerkedni. Hát nem. Baráti köröm általános suli óta nincs és hiába próbálkozom sosem marad meg senki.
máj. 26. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet nem ér rá, de ha 2 napig sem ír, akkor felejtős. Meg ha nem kérdez rólad semmit, soha, az is felejtős. Meg én már pár sorból leszűröm, hogy felejtős lesz e.

Barátkeresős csoportba én is írtam egy csajnak nemrég. Igaz fiatalabb tőlem, de úgy gondoltam, ha agyilag egy korúak vagyunk megközelítőleg akkor az nem lehet gond. Na pár beszélgetés után nem írt többet. Nem is igazán érdeklődött ő felőlem. Sejtettem, hogy vele is így járok. Máskor meg én voltam jobban a ludas. Nem voltunk egy húron pendülős a csajjal és valahogy az is abba maradt. Ott én hanyagoltam el... Nagyon nem hasonlítottunk. Bár neki voltak barátai, mondta is, csak hogy nem értek rá annyira sűrűn ahogy neki jó lett volna. Akkor volt egy csaj, akivel meg sokáig beszéltem neten, 2 évig is. Aztán amikor haza költözött, elkezdett hanyagolni. Aztán beritkult a beszélgetések száma és most vele is jó 2 hete már semmi, nem írt már többet. Jó oké, ennek is annyi.

Hát ez van. Néha megpróbálkozom, aztán pofára esek. XD Már nem is nagy kedvem van próbálkozni sem, pláne nem erőlködni. 3 sor után leszűröm hogy lesz e ebből valami vagy nagy semmi. Na meg ki nem állhatom az olyan beszélgetést, amikor mindent kérdezgetni kell. Nekem ott is vége van. Ne kelljen MINDENT kérdezni. Mert ha mágától nem képes semmiről... Áááá....

Férjem barátaival járkálunk el. Nekem ők az én haverjaim... Oszt ennyi. Nincs barátnő és úgy látom nem is lesz.

Úgy vettem észre, hogy neten keresztül látnak egy képet és már ott eldöntik, hogy szimpatikus vagy e vagy sem. Nem is kell megszólalni se kb. Vagy miért szakad meg sokszor 2 mondat után kb amiből semmi sem derült még ki.... Minek akar akkor ismerkedni? Vagy minek mondja... minek írja ki. Na mindegy.

júl. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!