Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol szerezhetnék barátokat?

Hol szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés

Értelmes, tartalmas emberi kapcsolatokat szeretnék kialakítani, de sehol sem találom a helyem. Mindenhonnan kilógok.

Van munkám, járok edzeni, az emberekkel el tudok beszélgetni, de ennyi. Nem tudom azt érezni, hogy tartozom valakihez vagy valakikhez.

Járok agydokihoz is, ő javasolta, hogy próbáljak meg emberek közé menni, de fogalmam sincs, hova menjek, mi kötne le, hol tudnék feloldódni, ill. esetleg haverokat vagy barátokat találni. Már csak azért sem, mert engem inkább az elvontabb dolgok (pl. irodalom) érdekel.

Van valakinek valamilyen ötlete?

34l.Bp

2024. máj. 18. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Küzdősport edzés és tánciskolát ajánlottam volna, mert ott mindig rengeteg jó fej emberrel találkozni. De akkor így talán könyvtárban nagyobb sikered lesz.
2024. máj. 18. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az irodalom egyáltalán nem elvont dolog. Talán annyiban az,hogy ma már az emberek nem olvasnak sajnos.

De én is járok könyvtárba és sajnos nem éppen arról nevezetes,hogy ott értelmes emberek vannak csak :/ Lehetne mesélni ..

F/ Bp

2024. máj. 18. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Oda jarj,ami erdekel, es ott beszelgess, probalj nyitni, mert valoszinuleg hasonlo erdeklodesu emberek vannak ott. Irodalommal kaocsolatban gondolom konyvbemutato, irodalmi est, vers v prozairo kurzus, nem tudom. De nyilvan mas is erdekel, lenyeg, h csinald azt, amit szeretsz, es legy nyitott az uj emberekre. A baratsag kialakulasa termeszetes folyamat, csak kellenek hozza kozos elmenyek - hivd el a szimpatikus arcokat valami programra, akar kavezni setalni.
2024. máj. 18. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív kisugárzással bevonzod előbb-utóbb az embereket.
2024. máj. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!