Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30-asként hogyan szerezhetnék...

30-asként hogyan szerezhetnék új barátokat?

Figyelt kérdés

2022. dec. 16. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Pont, mint bármilyen más életkorban.
2022. dec. 16. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy.
2022. dec. 16. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Tippek, ötletek?
2022. dec. 16. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Közös érdeklődési körön keresztül.

Egyébként nehéz. Nekem sem igazán megy annyi a szerencsém,hogy kutyáskent reggelente mindig találkozok 1-2 kutyassal akikkel tudok beszélgetni(többnyire ugyan azokkal) a 45 perc alatt míg lent vagyunk a kutyák meg bandàznak. Van még egy kutyás lány akivel többször össze hozzuk a talit meg voltunk együtt párszor kirándulni, de azért nagy barátnak nem mondanám. Csak szimplán egy nagyon jó kutyás ismerősnek.

Nehéz. Én néha elmennek bulizni nem sűrűn de 2havonta legalább egy buli jó lenne kiengedni a gőzt.

30/N

2022. dec. 16. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös érdeklődési kör, hobbi, sport, ilyesmik
2022. dec. 16. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a baj, hogy nekem csak magányos hobbijaim vannak. A régi barátaimmal pedig megrekedt a kapcsolatunk. :/ Nem élvezzük úgy egymás társaságát, mint régen. Úgy érzem új benyomásokra lenne szükségem.
2022. dec. 16. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
drogok.
2022. dec. 17. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz,mert az emberek bezárkóznak, bizalmatlanok és csak magukkal foglalkoznak sokan.

Már a huszonéveseknél is így van, nemhogy a többinél.

Nekem már nincs barátom,évek alatt elkoptak, hobbim nagyon speciális,munkahelyen pedig max beszélgetni tudok,mást nem.

De lehet,hogy bennem van a hiba..

54F

2022. dec. 17. 06:27
 9/10 anonim válasza:
Leginkább szerintem interneten.
2022. dec. 17. 06:55
 10/10 anonim ***** válasza:
A baratkozas eleg erdekesen tud alakulni...bar kinek hogy.Sok az erdek kapcsolat.Olyan fazisba vagyok mar,hogy ameddig meg nem ismerem valaki jellemet nem akarok vele baratkozni.Valakivel osszebaratkoztam egy eve es felmerult bennem,hogy jobb lenne elvagni az egeszet.Egy parkapcsolat jobb egy baratsagnal mar inkabb azt keresek vagy semmit.Szoros baratsagot nehez kialakitani
2022. dec. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!