Hogyan szerezhetnék barátokat?
Figyelt kérdés
Soha nem volt sok barátom de mára már egy igaz barátom sincs csak olyan aki kihasznál. Az a baj hogy elég nehezen ismerkedek másokkal (emiatt egyébként barátom sincs nem is volt még) az iskolába mindig keresztül néznek rajtam ha próbálkozok ha nem, nem tudom mit tehetnék. Annyira rossz hogy nincs kivel mondjuk elmenjek valahova vagy bármi. Nagyon sokszor bántottak néha máig is, emiatt az önbizalmam nem valami nagy. 19/L2022. aug. 14. 06:44
2/7 A kérdező kommentje:
Pincérnek tanultam csak maradtam 2 év érettségin idén végzek
2022. aug. 14. 08:24
3/7 anonim válasza:
Hová valósi vagy, ha megkérdezhetem??
4/7 anonim válasza:
Érettségi utan nincsenek komolyabb terveid ahol okosabbal is tudj találkozni? Nem kell feltétlen egyetemnek lennie, eleg a technikusi is. Karrier szempontjabol is elorebb lennel.
5/7 A kérdező kommentje:
Technikusi lehetséges még
2022. aug. 14. 18:38
6/7 A kérdező kommentje:
Tolna megyei vagyok
2022. aug. 14. 18:38
7/7 anonim válasza:
Sok sikert akkor es kitartast. Ott jo esellyel jobb lesz csak merj majd nyitni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!