Hol szerezhet egy lelki sérült ember barátokat ?
Hol lehet ismerkedni?
Például hol találni mondjuk spirituális , kedves embereket ? Akik nem ítélkeznek és segítenek lelkileg rendbe jönni ? Hol lehet olyan kedves és egyutterzo embereket találni akik valóban jók és egymás terhet levehetjük és közösen megoldhatjuk ?
Senki sem veheti le a másik emberről a terhét. Bocsánat, de ha az őszinte véleményemre vagy kíváncsi, lelki sérülten ne barátkozz, mert csak lehúzol magad körül mindenkit.
Jöjj rendbe lelkileg és utána oké. De az energiavámpírokat nem szeretik. Azért akarsz barátot, hogy rárakd valakire a mázsás terheidet? Elég önző dolog.
Lelkileg erős emberekkel meg azért nem szabad barátkozni, mert egy barátságban az ember ami energiát elvesz, azt pótolja is, de ilyen esetben nem történik meg és én is idegenedtem el emberektől, akiknél azt éreztem, hogy csak az energiám miatt vannak velem.
Szerintem a fő, hogy rendbe jöjjön valaki és utána alakítsa ki a baráti körét.
Hiába fájdalmas, tényleg nem pakolhatja át notóriusan az ember másra a saját gondjait.
Mindenkinek megvannak a saját problémái és ez úgy működik rendesen, hogy az elszívott energiáért cserébe energiát kap vissza. Egy iskolapszichológus mondta, hogy a gondokat minimális szinten kell megosztani a barátokkal, nyilván ne titkolózzon az ember, de ne a barátokban keressen állandó lelkitámaszt.
És, őszintén szólva, nekem sem volt jó, amikor egyes emberek megoldatlan gondjai miatt leszívva éreztem magam folyton.
Nagyon soknál tapasztaltam azt is, hogy sokszor már csak ismétlődnek a beszélgetések, volt, hogy két nap után ugyanazt kellett elmondanom.
Hiába adtam tanácsokat, nem fogadták meg.
Ha valamit mondtam rosszindulat nélkül, azt egyesek kiforgatták, utána fél óráig magyarázkodnom kellett, akkor meg "nem voltam egyenes ember".
Arról nem is beszélve, amikor egyesek direkt le akartak húzni és állandóan mérgeztek, mondogatták, hogy nem mondják meg ki, de ezt meg azt állítja rólam és, hogy engem mindenki utál, amikor ez igaz sem volt.
Ott tartottam, hogy utáltam egyes emberekkel találkozni, mert vagy értelmetlen volt a beszélgetés, hiszen úgyis meg kellett ugyanazt ismételnem, nem fogadták meg a tanácsainat sem vagy állandóan stresszeltem, hogy egy mondatommal mit váltok ki a másikból, vagy mindkettő.
Idővel az ilyen embereket megláttamaz utcán vagy az egyetemen, a munkában és hátraarcot csináltam, mentem a másik irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!