Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezhetnék barátokat?

Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés

Direkt nem írom le a nemem, mert nekem lényegében mindegy lenne barátság szempontjából, hogy ki a másik. Nem keresek társat, van kapcsolatom. A barátkozás nem megy könnyen. Rövid időkre vannak barátságaim, de elkopnak. Főleg netes beszélgető társakat találtam az évek során, mert sokszor az is elég volt, hogy volt kivel megosztanom örömöm, bánatom és ezt kölcsönösen. Mégha találkozás nélkül is. Az ellenkező nemű emberekkel gyakran az lett a vége, hogy kiderült, ők nem barátságot szeretnének, szinte arra vártak, hogy véget érjen az aktuális kapcsolatom. És ez elég nagy csalódás volt számomra.

Olyan embereket keresek, akik hozzám hasonlóan zárkózottak, de azért néha lenne igényük beszélgetni, akár csak online, ha úgy alakul, találkozásban is benne vagyok, de nekem idő kell hozzá.

Ha valaki hasonlónak érzi magát, nyugodtan írjon privát üzenetet.

2022. márc. 15. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen korosztály vagy, de a barátság nem olyan felszínes dolog ami csak úgy elkopik

ha online is, de azért kell a közös téma, közös érdeklődés

29F vagyok, ha szeretnél írhatsz, bár én nem vagyok zárkózott, sőt, többekkel szoktam napi szinten beszélgetni online, van akivel 10+ éve is és még mai napig nem találkoztunk

mind2 nemből vannak akikkel jókat tudok beszélgetni több témában is, de pl a politika, vallás és hasonló dolgok engem annyira nem érdekelnek

2022. márc. 15. 13:32
 2/5 anonim válasza:
Esetleges találkozás szempontjából a megyét lehet tudni? Illetve, mi a korhatár (ha van)?
2022. márc. 15. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Pest megyei vagyok. Nincs korhatár, legyen egy közös téma, vagy világnézet. Számomra ennyi a lényeg.

Igen, nekem is ez volt, hogy online több emberrel beszéltem, mégis az évek során elkoptak ezek a kapcsolatok. Pedig volt, akivel kisebb-nagyobb kihagyásokkal tartottuk a kapcsolatot.

2022. márc. 15. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát barátokat nagyon nehéz szerezni, mármint igazi barátokat, szóval itt gondolom inkább a haverokra gondoltál. Nekem összesen 1 barátom van aki már általános óta az cirka 20 éve a mai napig, tehát őt a suliban ismertem meg.

A többi havert akiből sok van azt is leginkább suliba-gimibe, bulikon, kocsmákban, munkahelyeken, üzletek, véletlen alapján jöttek és akkor ezek hozták magukkal a többit "ja hogy te ismered xy-t? én is" és ennyi...tehát maguktól jöttek, szimplán normális vagyok csak velük, néha meghívom őket piára vagy ilyesmi meg elmegyünk valahova de ennyi.

2022. márc. 15. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Írok egy korosztályt, akikkel talán nagyobb az esély, hogy közös témát találjunk. 25-35 között.
2022. márc. 15. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!