21 éves férfi vagyok. Hogyan szerezhetnék barátokat és milyen módszerrel?
menj közösségekbe, menj táborokba, menj összejövetelekre, menj emberek közé, menj fesztiválokra, menj sportolni, játssz online videojátékokkal amik érdekelnek. Aztán egy idő után akaratodon kívül lesznek emberek akik számodra és számára érdekesek lesztek.
Fontos, hogy mindig legyél őszinte, spontán és MEGBÍZHATÓ s ezt várd is el mind azoktól akiket te választasz magad köré és nem a kényszer szüli a velük való együttélést/ együttműködést.
Nem kell azonos érdeklődési köreiteknek lennie minél különbözőek vagytok annál érdekesebb lesz a kapcsolatotok mert megismerhettek egy teljesen másik világot a másikon keresztül. Persze aki gátlásos, "béna" annak könnyebb a hasonlókkal barátkozni.
Legegyszerűbben úgy tudsz Bartokat szerezni, hogy aki számodra érdekes azt beszélteted, kérdezgesd a dolgairól; élményeiről, sikereiről, hobbijáról, szokásairól és dicsérd az értékrendszered szerint, szólítsd a nevén(NE FELEJTSD EL) legalább annak ne aki érdekel vagy aki érdeklődést mutat az irányodba.
Annál jobban fog hozzád kötözködni minél több dolgot megoszt veled saját magáról, olyan érzése lesz annak aki mesél, hogy te őt nagyon ismered, s elfogadod.
Ha vissza kérdez akkor egyértelmű, hogy nem csak te hanem ő is keresi a barátságodat!
Megértem a kérdezőt. 10 évvel vagyok idősebb és hasonlóan. Mindig is próbáltam barátokat szerezni, de nem megy. A kommunikációval van nálam a baj. Egyszerűen nem tudok miről beszélni, plusz alapból nagyon csendes típus vagyok. Öltözködhetek akárhogy, ha nem beszélek nemigen szólnak hozzám, nem külső kérdése ez. Programokon is rossz lenni, mert lefagyok, ha valaki szimpatikus, vagy beszélgetést kezdeményez. Pont ez történt hétvégén is.
Ha van akikkel rendszeresen találkozol (munka, suli, stb) kérdezd meg, hogy van, hogy érzi magát, mi újság, hogy telt a hétvége. Az egyik munkatársam tesz fel ilyen kérdéseket, tőle próbálom eltanulni.
Hát ha ennyire gátlásosok vagytok, akkor igyatok meg egy sört az ismerkedés előtt. Szórakozóhelyen nem véletlen az a sok ittas forma.
Mindenkinek nehezére esik ismerkedni egy bizonyos szint el nem éréséig(színt alatt), pld: lehet nálatok 5 - 10 próbaalkalom kell ahhoz, hogy lányokhoz/ fiúkhoz oda merjetek lépni félszegség nélkül.
Ne szomorítsatok már el, hogy inkább leéltek egy életet úgy, hogy meg sem próbáljátok.
A halálos ágyatokon szégyenli fogjátok magatokat!
Az életben szinte semmi nem megy elsőre, ezért kell MINDENT gyakorolni.
Amíg nincs rutinod addig marad projekció ami a rossz esetben lehet a félelem egy kivetülése mondván félek, hogy beégek ezért nem ismerkedem.
Azt kérdezd meg inkább magadtól öreg, hogy mi van akkor ha beégsz?
Válaszom az; hogy semmi nincs ha beégsz gazdagodtál egy beégéssel, legközelebb még kevésbé fog érdekelni, hogy beégsz-e vagy sem és ha ezen túltetted magad akkor lehet ismerkedni. Nem te leszel az első és utolsó aki leég.
Ismerkedni nem rossz de lehet rosszul csinálni ezért kell gyakorolni!
Azzal, hogy nem fejlődőd meg önmagad nem leszel több, sőt kevesebb leszel önmagad és az ismerőseid szemében is, hogy milyen gáz VAGY, hogy még mindig nem tudtad meghaladni magad.
Aki nem fejlődik az elbutul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!